på väggarna

fick en frågan här om dagen om jag skrivit ett inlägg någon gång om vad vi har på väggarna här hemma men det har jag inte så här kommer det!

uppåt väggarna-sara edström4det första en möts av när en kommer in i vår lägenhet åtminstone om en tittar uppåt är dessa tre tove jansson-illus. ovanför hatthyllan med min cykelhjälm och dörrkarmen till vardagsrummet. jag köpte dem när det var utförsäljning på en liten butik med lite allt möjligt här på söder men har luskat ut att liknande finns att köpa t ex här.

uppåt väggarna-sara edström2ovanför soffan har vi rymdtema!

uppåt väggarna-sara edström3till vänster en affisch från johans favoritfilm »2001 a space odyssey« som är köpt här & till höger en affisch som bankerwessel (där jag jobbar tre dagar i veckan nu!) gjort för en utställning på arkdes. tycker om den så så så mycket och fick den i present när jag gjorde praktik hos dem. : )

uppåt väggarna-sara edström5mittemot soffan ovanför vår tvbänk hänger denna misstänksamma lady. den är nog min favorit av alla väggprydnader här hemma tröttnar aldrig på den. det är illustratören sabrina arnault som gjort den och finns på hennes society6.

uppåt väggarna-sara edström6i sovrummet bredvid vår lilla arbetsplats hänger den här alfabetsaffischen. den visar the studios typsnitt och jag fick den av sofia som jobbar där. hängde upp den med två dubbla kapade ekstavar i som jag köpte på material på folkungagatan och limmade ihop.

uppåt väggarna-sara edström7en illustration johan fick av sin bror (de har jobbat mycket ihop johan som designer och hans bror som programmerare). jag tror det är en konstfackselev som illustrerat? den står i bokhyllan/arbetsplatsen som en påpiskare när en sitter och jobbar hehe

uppåt väggarna-sara edström8ovanför sängen hänger en poster från marimekko och på en krok finns en klämma där motivet byts ut titt som tätt. här är ett vykort köpt i shopen i brisbanes konstmuesum från när vi var där i somras.

uppåt väggarna-sara edström9andra motiv som också är lite mer flyktiga sitter under magneter fästa i skenorna på våra elfahyllor. det är fotoautomatsbilder med kompisar och ett tiogruppen-vykort.

uppåt väggarna-sara edström10tycker de små händerna som johan målade på en post it-note är så fina.

uppåt väggarna-sara edström11 uppåt väggarna-sara edström12avslutar med två polaroider som hänger på spegeln. en från när vi hade prickfest hemma med massa kompisar och en på min och johan på nyårsafton som chrissy tog på oss <3 sen var det slut med väggbeklädnader hemma hos oss!

ps. tycker det är så himla fint att fler kommenterar kanske är det hösten och rutiner även för bloggläsare men ville bara säga att det gör mig väldigt glad. försöker svara så gott det går på frågor osv och blir så peppad när ni kommer med önskemål eller förslag på vad ni vill se för typ av inlägg! så TACK för det <3 puss


relaterat:
mina brickor
den ihopknåpade kökslistan
hemma hos oss fyller två år

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Sara,
  Å vad fint ni har på väggarna! Blev så väldigt inspirerad! Tyckte så mycket om tapeten som bl a alfabetsaffischen hänger på, får man fråga vart den kommer ifrån?
  Kram

  Cecilia 2016-09-11 18:15:15
  Svara
 • fint innlegg! særlig bra idé det der med å ha en klemme og så kan en bytte når en føler for det! god lørdag <3

  marire 2016-09-10 17:05:01 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Tack för detta inlägg ! Känner mig megapepp på att pryda väggarna nu wihoo

  Linnéa 2016-09-09 17:51:11
  Svara
 • Fint! Blir peppad på att sätta upp tavlor i min nya lägenhet! Kram

  Emma 2016-09-09 15:05:44 http://garnkonster.wordpress.com
  Svara
 • så mysigt inlägg detta <3

  Flora 2016-09-09 14:42:28 http://flora.metromode.se
  Svara
 • vi köpte den på konstfack ja!

  madde 2016-09-09 14:17:14 http://emmyekdahl.com
  Svara
 • Gillar alfabetsplanchen så himla mycket! Och även den lätta men väldigt fina hängningen du fixat till den, genialiskt.

  Vill också säga TACK till en superbra blogg. Blir så himla glad varje gång jag ser att du uppdaterat.

  Ellen 2016-09-09 14:11:11 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Din blogg gör så att jag blir så varm och glad i hela kroppen. Jag ska förhoppningsvis flytta ihop med min kille snart och är SUPERNERVÖS men samtidigt supertaggad såklart. Går in på din blogg ibland när det känns som läskigast för att påminna mig om hur härligt det kommer bli. Ville bara säga det!

  Johanna 2016-09-09 11:59:57
  Svara
 • Alltså Y E S vilket bra inlägg! Har verkligen undermedvetet tänkt på det men aldrig fått tummen ur att fråga. Älskar väldigt många av dessa väggprydnader, och hela er lägenhet för övrigt! Mycket inspiration, tack för det <3

  cajsa 2016-09-09 11:34:54
  Svara
 • så fint sara! jag önskar ett sånt här inlägg om dina växter tack! <3

  yrsa 2016-09-09 10:13:15
  Svara
 • Wow så mycket fint! Håller med dig, tycker nog också allra mest om Sabrina Arnault-illustrationen! Blev bara nyfiken (detta kan ha framgått tidigare i bloggens historia, har missat i så fall), men vad pluggar/jobbar/sysslar Johan med på dagarna? Tycker btw att du också är en fantastisk formgivare, skulle lätt kunna tänka mig nåt av dig hemma på mina väggar!

  Amanda 2016-09-09 09:30:26
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   johan jobbar som designer och jobbar allra mest med app-design men också andra digitala enheter + branding. från att ha varit heltidsanställd i några år på en appbyrå nu ska han också börja frilansa dels på ett produktföretag men också två dagar i veckan med egna grejer så det är superkul att kunna jobba och ha friheten hemma tillsammans i slutet av veckorna. alltså tack för pepp! ska försöka få tummen ur och kanske producera lite prints nu under hösten men hojtar till såklart om det blir så. kram!

   Sara Edström 2016-09-09 15:17:26 http://www.sar.as
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!