Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lördagskvällen

londonundergroundi lördags efter att jag hade hängt med bea tog jag tunnelbanan österut. det är en fin station green park. sofiamötte upp sofian vid spitafields market. sofia2 och hittade snabbt en ny park att hänga i.bakelserjag och bea hade inte hunnit äta upp bakelserna som vi fått så det gjorde jag och sofia istället.  cupcakes maränger brownies chokladkaka. mmmmsofia3kolla vad fin hon är min kompis. vi berättade om gårkvällar och planerade denna. + jag visade vad jag köpt och så bläddrade vi i en ny wrap som jag köpt. aliciaefter en stund hittade alicia och matthew oss och kom och hängde i högar samt hjälpte till att äta upp bakelsernamatthewmatt! sofia4sofian! alicia2och ali.  alicia3tycker så mycket om när en kan introducera kompisar från ett håll med kompisar från ett annat och det funkar finfint <3  efter någon timme kramade jag och sofia dem hejdå och tog bussen hem till henne. vattenmelonergick och handlade kvällsnödigheter på en butik som hade en massa vattenmelon som lockvara.sofia5vi köpte t ex chips. essentiellt för en lördagskväll.  vittvinsom vi förtärde tillsammans med vitt vin och daniel och ludwig (daniels kompis som bor med dem). sofia6till middag åt vi indisk hämtmat. paneerpaneer. <3 pubkvällen avslutades på deras allra närmsta pub hand of glory.pub2vi drack ett par lokala öl sofia7  och pratade. om film och vad skillnaden mellan pubar och barer är och språk. mitt favoritsamtalsämne nu när jag börjar komma in i engelskan hehe. pub3men vi slutade ganska tidigt och jag tog bussen hem till peckham i vad som kändes som hundra år. och det var den lördagskvällen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che