blåbär bea och ballonger

frukostlördagen var stora parkhängsdagen men det började med frukost. hur många gånger får en lägga upp bilder på samma frukost? kokosyoghurt havregrynsgröt jordnötssmör blåbär och körsbär var det i varje fall. och varje annan dag.  conranshopjag åkte till green park och mötte bea! vi är internetkompisar som inte ses med jämna mellanrum men vi tänkte ordna upp det nu. anledningen till platsen var denna butik. det var där tekannan jag råkat ha sönder kom i från (som jag berättade i måndags). the conran shop!conranshop2det visade sig vara världens bästa affär. eller nästan. 49 pund för en penna är ju ganska mycket pengar. beata2men det fanns hur som helst mängder av fint att titta på. här är bea!  vi gick runt och pratade i mun på varandra bytte samtalsämne varannan minut och pausade för att ba *ÅH kolla vad fin den här är*conranshop6det var tre våningar av möbler porslin och prylar. + en jättestor avdelning med drömmiga leksaker.  kolla randiga kopparna!! och kannan med blå kant!!conranshop7dessa vill en ju ha. hit borde ni gå om ni gillar inredning och är i london. om inte för att köpa (det är höga priser) så för att inspireras som vi gjorde i typ en timme.conranshop8en tekanna och ett inslagspapper (hehe min prisklass) senare gick vi ut på marylebone high street och letade efter någonstans att äta. conranshop9det blev natural kitchen där en kan välja mellan en massa olika sallader + en huvudgrej och sätta ihop en liten lunchlåda naturalfoodsbeata3så pepp person! naturalfoods2det var fint väder så vi promenerade till regents park och slog oss ner i gräset. min låda = varm getost på aubergine + fetaostsallad + kikärtssallad. och så en juice på jordgubb mynta äpple och ingefära. + kaffe.beata4 det var delicious. och svinmysigt att hänga med den härpastellnaglarbea hade fina naglar som hennes syster fixat. jag borde också ha någon som fixar mina naglar kan aldrig sitta still när jag får för mig att måla dem och så blir det till slut bara fulare efter än det var innan. ballongervi satt nära ett gäng med tjejer som hade någon form av kalas och när de skulle gå så släppte de ut sina ballonger.  ballonger2och eftersom att vi fotat en gruppbild åt dem gav dem oss massa bakelser som de inte orkade äta upp. dröm va! beata5sen skulle bea träffa sin syster och jag skulle österut. men den fortsättningen tar vi en annan gång för nu blev det fasligt långt. hejdå bea det var fint att ses vi ses snart igen!

ps. vill ni se exakt detta från en halvmeter annan vinkel så kolla beas inlägg vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!