den tjugotredje julaftonen

jag har varit förkyld i en vecka och här på julaftonen pikade det verkligen. är så tacksam att jag bara hade en lugn jul hos mina föräldrar med bara vi. jag vaknade upp hemma hos dem men glömde fota på morgonen pga hade fullt upp med att försöka dricka te.

2den första bilden jag tog var på en griljerad rotselleri pga blev lite blödig att mamma gjort en bara för min skull jag som inte äter skinka.

1jag tog ett bad för andra gången på 12 timmar (men sånt är okej när en är sjuk och hemma hos sina föräldrar och badar en gång i halvåret annars) och satte på mig min nya kjol som jag köpt på emmaus. här ser ni bara en bit men den är vadlång och jättefin om jag får säga det själv.

4vid lunchtid kom johan och vi delade ut julklappar och åt lite gröt och drack julmust. han fick inte vara med på bild var nog för upptagen med att klänga på honom pga ynklig men på bild: den snyggaste kulan i mina pärons gran dvs den jag gjorde på dagis. i äkta frigolit

5och änglaspel som jag aldrig blivit introducerad för förrän nu vid 23 års ålder. så fint ju.

6johan gav mamma och pappa nybakat bröd och såhär glada blev de då.

7jag och lille mamsen

8när johan åkt kom istället den här lille personen. tessi! och hennes matte ida och idas pojkvän marcus dvs min bror.

9vi åt jullunch. t ex brysselkål med granatäpple och halloumi.

10sen kollade vi på kalle anka och delade ut julklappar. fick en massa massa fina saker tack för allt. <3 känner mig ganska så oförtjänt av en massa presenter.

11mot kvällskvisten kom den här filmstjärnan

12min älskade sophien. vi lekte julklappslek och jag vann mammas hemgjorda granola och ett AIK-paraply och mangobalsamico. YES

13 14jag och min gamle vän framför granen innan hon skulle hemåt på middag.

16och jag sa hejdå och tog bussen till johans familj och hann dela ut och få ännu fler fina julklappar och gosa med olle som älskade vad allt varit inslaget i. och det var den julaftonen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!