två inramade presenter

här kommer foton på två hemlagade presenter jag gjorde i december.

sara edstrom poster1först en print med ett håkancitat till ante för hennes 23-årsdag. från sång i buss på villovägar 2007. jag hade just den raden (det är den inledande i låten) under en hel månad när jag höll på att göra denna och testa olika grejer och så ni vet.

sara edstrom poster2och när vi sen gick på håkankonsert någon vecka innan hon skulle få den så bad jag henne sjunga sin favvolåt och hon började sjunga just de raderna. fick lite rysningar för då visste jag att hon skulle bli så glad när hon fick denna.

sara edstrom poster3& hon grät när hon fick den och jag tror det är ett gott betyg (även om det också kan vara så att hon grät pga hade massa feber). med rutor i hennes favoritfärg gul naturligtvis.

sara edstrom collage1den andra presenten är också inramad men inte printad. det är ett collage som jag gav i julklapp till min farmor och farfar. utskuret och komponerat och limmat.

sara edstrom collage3ramen med dubbelglas är från room. tänkte att jag köper en fin ram ifall de inte skulle tycka om innehållet så får de iallafall något hehe.

sara edstrom collage2men de verkade bli glada så det var ju fint. <3

jag gjorde faktiskt en tredje inramad present också (en print till johans syster louise) men den glömde jag fota innan jag gav bort. om hon sätter upp den (ingen press lulu hehe) så kanske jag kan visa den då.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fina!!! Du borde bli med webbshop ju! Eller det kanske du redan har?

  Saga 2016-12-30 11:02:40 http://cargocollective.com/sagaurora
  Svara
 • Asså jäklar vad fina, båda två! Hög ”vill-ha”-faktor, säg till när du börjar sälja, skulle förmodligen köpa allt du producerar 😉

  Cecilia 2016-12-29 23:27:27
  Svara
 • Du är ju så himla duktig. Superfint!

  Ellen 2016-12-29 22:45:18 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Åh asså så fina!! Och ramen på sista också, har du köpt den i butik eller online nånstans? 🙂 kram

  Erica 2016-12-29 22:38:58
  Svara
 • Så HIM-ELA fina!

  Nastasja 2016-12-29 20:32:53 http://nastasjathor.com
  Svara
 • Åh vill ha likadan som den första!! Finns det någon möjlighet att köpa?

  Ellen 2016-12-29 17:28:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!