morgonen den tjugotredje

3 4 5här har det varit tomt i veckan men nu kompenserar jag med nästan live-bloggning istället. jag är sjuk men ledig så det är helt okej. i tio dagar nu är jag ledig. vi har julmys hemma och senare i dag ska vi iväg och äta lunch med sophie och anton det är tradition den 23 (i varje fall sen förra året). under veckan som gått har de här amaryllisarna som jag köpte i snitt på hötorget när jag och agnes var och julhandlade i söndags helt slagit ut. de är så himla fina och det luktar gott tillsammans med eukalyptusen.

1åt frukost med julkomponenter som granatäpple och mandarin och tända ljus. och bachelor på tvn i bakgrunden alltså vad hände där!!! så mycket drama.

2johan sitter och slår in julisar i mössa och bar överkropp och säger saker som »med mina julklappar vill jag överraska; som den här är det en smällkaramell eller en present? ingen vet« & »ska det vara så svårt att knyta en knut? vad gör jag för fel? det är ju helt sjukt.« väldigt fint bakgrundsljud tillsammans med ernst kirchsteiger som vi bytt till på tvn.

76mitt tema för julklappar i år är vit grund dekorerat med färgglada pappersformer. tycker så mycket om att få slå in paket noga för varje person som att varje minut paketet får gör den till en bättre present hehe.

8 9nu ska jag fixa de sista klapparna och i kväll ska jag åka hem och sova hos mina föräldrar. hoppas ni har en fin dag puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla nedrigt att bli sjuk just denna vecka? Jag har också åkt på något och känner för första natten + morgonen att jag mår helt okej, så typiskt att ha hostat sönder öronen på hela min omgivning hela julafton för att sen ha helt lugna lungor dagarna efter.. Heee he. Så kan det gå!

    Hoppas du är piggare nu i alla fall <3

    Ellen 2016-12-26 11:34:42 http://lindbergellen.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!