Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

flätad

3 52 6 7 8 9

hej god morgon. hur mår ni? jag mår bra men är stressad inför julen. har en massa i huvudet som jag är rädd att glömma/inte hinna med. den här veckan ska jag fixa och greja och det blir nog bra.

johan fotade min fläta i torsdags. den senaste veckan har jag haft den nästan varje dag. kanske är det för att min hår känns som att det ska gå av annars. det är nog kylan i kombination med att jag inte klippt mig på över ett år.

nä nu ska jag gå till jobbet är en knäpp om en längtat till det under helgen? lite kanske och kanske lite provocerande. nåväl hej på er hoppas ni får en bra dag. puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • guuuuud vad jag älskar det här inlägget och det du länkade till med alla frisyrer genom åren <3 så himla fin du är!

  Malin 2016-12-19 22:45:37
  Svara
 • Fina Sara! Vad är det för tröja/klänning du har på dig? Ser väldigt fin ut!

  Ellen 2016-12-19 22:40:36 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej Sara! Gillar din blogg, så fin med alla mönster och former. Jag har en fråga, har du något knep för att ditt hår inte ska bli slitet? Mitt hår liknar ditt mycket (himla mycket). Men skulle aldrig drömma om att inte klippa mig på ett år, det blir slitet så fort.

  Kramis

  wilm 2016-12-19 19:51:08
  Svara
  • Svar på wilms kommentar.

   hej wilm! jag har nog inget knep men har märkt att sen jag slutade färga det mår det mycket bättre. tvätta sällan håret också! kanske två gånger i vecka för jag har mer problem med att det blir torrt än fett. är dålig på produkter och sånt… men har ett schampoo och balsam som är asdrygt (alltså räcker länge) och som jag älskar! från bedhead det här tror jag: https://nicebeauty.se/tigi-bed-head-recovery-duo-2x750ml-u-pumpe.html?gclid=COf82-LvktECFRDcGQod6lkK-A

   kramis

   Sara Edström 2016-12-26 23:09:58 http://www.sar.as
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!