Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

andra advent när jag inte tände ett andra ljus

andra advent – Sara Edström1min andra adventsdag började hemma hos louise.

andra advent – Sara Edström2jag hon och johan åt frukost ihop till tända ljus och pianojulmusik. äggröra varm croissant och nypressad blodapelsinjuice. och pepparkakor naturligtvis.

andra advent – Sara Edström3louise har så fint hemma hos sig och hade pyntat med en liten ljusslinga.

andra advent – Sara Edström4och jag gosade med STUKKI. den gulligaste katten i världen.

andra advent – Sara Edström5vi har en lite komplicerad relation för hon tycker inte så mycket om att kramas och jag älskar att kramas : /

andra advent – Sara Edström7johan tog farväl av katta med ett disney-move och vi tog farväl av louise med en vanlig kram.

andra advent – Sara Edström8sen hjälpte johan mig fota min nya skjorta som jag sytt klart sista sömmarna i kvällen innan. tack så mycket för det jorpen. sen lallade jag runt och donade lite hemma.

andra advent – Sara Edström9klämde på de första presenterna i vår adventskalender t ex! jag har inte bestämt mig för om denna grej innebär att vi köper inga eller massa juklappar till varandra? vi har som förra året när vi turas om att ge varsin present varannan dag så en får ett paket var fjärde dag fram till jul. max en hunka får det kosta per present. det blir som små portioner av omtanke vilket funkar så fint när en vet precis vad den andra behöver/tycker om. jag har hittills fått ångningskorgar som vi gjort dumplings i och nu i morse en handkräm från lilla bruket. så mysigt.

andra advent – Sara Edström10jag piffade lite andra adventsfint också

andra advent – Sara Edström11med hyacinter i vaser. den gröna från r.o.o.m. för några år sen och den röda från loppis. bra julfärger va!

andra advent – Sara Edström13sen mötte jag upp den här upptagna donnan. som bara snickesnackade med andra………… nä skoja hon gav mig all sin fulla uppmärksamhet såklart. vi gick en långpromenad i kylan och jag köpte lite juklappar.

andra advent – Sara Edström14fasiken vad hon är viktig för mig. så glad som har na.

andra advent – Sara Edström15sen tog vi en fika på fikabaren. lattjen tog en god fetaostmacka och jag en bulle sen sa vi hejdå för hon skulle på bio och jag skulle hem och slå in paket.

andra advent – Sara Edström16sen sen fyllde jag upp hyllan. återanvänder stuvbitar av gammalt papper och snöre skulle en kunna säga så alla blir lite olika. fint tycker jag. och tips att klippa ur former från färglatt papper som pynt om du inte har något snöre!

andra advent – Sara Edström17kollade lite på den här gullisen som lagade mat till mig medan jag satt och jobbade vid datorn.

andra advent – Sara Edström18<3!!!!!

andra advent – Sara Edström19och blev sedan serverad en panggod men inte så vacker gryta med paneer och en miljard kryddor och nötter osv osv. och det var min lille adventssöndag. då jag glömde tända det andra ljuset. hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • india cookbook heter den! saras inlägg om den finns här http://sara.metromode.se/2016/09/19/india-cookbook/ och boken går att köpa tex här http://www.adlibris.com/se/bok/india-cookbook-9780714859026
  har själv önskat mig den i julklapp!

  Katarina Berg 2016-12-10 22:42:41
  Svara
 • fint!

  marire 2016-12-10 21:27:41 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • india cookbook heter den! här är saras inlägg http://sara.metromode.se/2016/09/19/india-cookbook/ och du kan köpa den här tex http://www.adlibris.com/se/bok/india-cookbook-9780714859026

  katarina 2016-12-10 19:42:01
  Svara
 • hahaha ”vanlig kram”… mysigt inlägg!!!

  barbro 2016-12-09 17:30:48
  Svara
 • hej! du gav Johan en indisk kokbok för några månader sen om jag inte minns fel? Hittar inte den på bloggen men vill så gärna veta vad den heter och var den finns pga känner en som älskar indiskt som borde få den i julklapp!

  sara 2016-12-09 14:49:05 http://piratn.blo.gg
  Svara
 • så mycket juuuul älskar det

  yrsa 2016-12-09 11:38:09 http://cargocollective.com/yrsakeysendal
  Svara
 • Hej!
  Krukan på typ åttonde bilden. Den med kalenderpresenterna.. den är fin! Så fin ”smuts” på den eller vad man ska säga. Köpte du den så eller har du gjort det själv? 🙂 kram

  Filippa 2016-12-08 21:54:50
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   hej! visst är den! den var så när jag köpte den dock så vet inte riktigt hur en gör för att själv få den så… kanske finns hos en florist nära dig? jag köpte den på en blombutik på götgatan. kram

   Sara Edström 2016-12-12 18:45:22 http://www.sar.as
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!