Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

den här gröna skjortjackan eller vad den nu ska kallas

sara1 sara2 sara3

porträtterad i några väna mannekängfoton på mig själv. i söndags dammade jag av den här trasan som jag köpte på myrorna för mer än ett år sen. kom på att jag nog inte visat den på? jag har använt den en del men minns att jag störde mig på knapparna (som är smileys haha) i början men nu tycker jag typ de är lite knäppfulfina? får se om de får fortsätta vara kvar trots allt. mina bästa plagg är lite a-linjeformade/boxiga överdelar perfekt som »vet inte vad jag ska ha på mig«-kläder tillsammans med svarta jeans.

och när jag använde den då i söndags så kom jag och tänka på den andra skjortjackan som jag köpte vid samma tillfälle och som jag verkligen älskade. jag har den inte längre kvar och nog sörjer jag det lite. men inte alltför mycket och det är på grund av att den verkligen är där den hör hemma nu. men det är en annan historia som jag också ska berätta vid tillfälle men inte nu kanske senare i veckan eller nästa. *cliffhanger* puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men herregud, så fiiin du är! Tycker a-linje passar så himla bra på dig. Älskar fortfarande dina gamla inlägg med dina klänningar du sytt! Så inspirerande och peppt <3

  Ellen 2016-10-28 14:24:01 http://lindbergellen.com
  Svara
 • hur fin är inte du då?? himla gull!

  Beata 2016-10-27 20:47:45 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • hej! jag gick förbi dig vid medborgarplatsen idag, du stod och pratade med någon så jag ville inte störa men tänkte bara säga att det kändes sjukt knäppt (som det alltid gör när man ser folk irl för första gången) men du va sjukt gullig 🙂

  Emma 2016-10-27 19:51:22
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!