i går genom min telefon

här kommer ett vardagsinlägg fotat med telefonen nämligen från i går.

IMG_3461jag jobbar ju natt på mitt extrajobb på onsdagar men i onsdags kom jag hem redan klockan ett så johan väckte mig med frukost vid åtta i går. när han cyklat iväg till jobbet så satt jag med täcket och pyjamas i soffan och gjorde bokföring första timmen på dagen. tänker att tråkiga saker behöver vägas upp av mysiga omständigheter.

IMG_3468sen duschade jag och satte igång på riktigt. skulle skicka skissvända två på ett uppdrag där en illustration skulle få en lite ny komposition.

IMG_3467så det jobbade jag på och åt lite äpple fram till lunch.

IMG_3466som blev »det som finns i kylen«-lunch dvs majssoppa från i måndags med finncrisp med avokado och olivolja och en morot. + chili som topping för en måste alltid toppa med något.

IMG_3469sen väntade jag på ett bud/fick en dipp och vattnade blommor och låg och vilade på soffan började känna att jag jobbat 13 timmar dagen innan trots tidig hemgång.

IMG_3460vid två plingade det på dörra och jag fick ett bud med en dummy med pappers & formatsprov till ett annat projekt.

IMG_3457då fick jag pepp igen och började jobba ut illustrationer till ett bokomslag jag gör. näckrosor blir det! först med tusch för hand och sen fotar jag och ritar av i datorn.

IMG_3455kaffet var slut så jag gick ut för att tjacka nytt och passade på att gå genom höstallén vid folkungagatan till ersta second hand.

IMG_3454där är dyrt och inte särskilt bra måste jag säga men de hade ganska mycket böcker och det kan en alltid få inspi ifrån. t ex färgskalan i denna barnbok.

IMG_3453eller fin typo som på denna.

IMG_3452sen blev det fika med mango och nyinköpta kaffet och första skiss till projektet med dummyn som kom tidigare under dagen.

IMG_3451halv sju kom denna hem och ställde sig och svängde ihop en deg medan jag jobbade vidare. när degen var klar traskade vi hem till louise med den under armen.

IMG_3448vi skulle käka middag tillsammans hon vi och lisette. äta palak paneer och naanbröd från johans kokbok. louise hade gjort paneerost och katten pistuschki höll koll på fallande spenat.

IMG_3447och johan bakade ut fina bröd. men jag glömde fota resultatet ser jag nu?! både på grytan och bröden. men det blev mycket gott i varje fall!

IMG_3446kändes lite skolmatsaligt när vi bildade en liten kö för att ta mat. här skymtar förresten bröden i bakgrunden ser jag nu!!!! tjoho

IMG_3445sen åt vi och pratade om alexander isak (= en fotbollsspelare i aik som är svinbra fastän han bara är sjutton år och är johans idol) och så googlade vi fotbollslår och sen googlade vi bukanatomi. hur ett samtalsämne leder till ett annat osv hehe

så gick jag och den här hottien hem igen och sen var det slut på torsdag och nu är det plötsligt fredag.

och i dag jobbar jag också hemifrån! är superpeppad i dag och nu ska jag iväg till bonniercarlsen och kika på pappersprover. hej sålänge ha en fin fredag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • men jaa, ersta second hand är så sju-huukt dyrt! det är typ antikbutikspriser, fast då går jag ju hellre till en sån och får visuell njutning på köpet.

    emma 2016-10-25 22:07:22 http://nostalgifabriken.blogspot.se
    Svara
  • Hej Sara din blogg är så fin och vettig och härlig!! Jag funderar på var era terracottafärgade krukor kommer ifrån? De som står i bokhyllorna på bilden i det här inlägget. De är så fina vore så tacksam för svar! Kram!!

    Sara 2016-10-23 01:39:41
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      hej Sara tack så mycket! den överst i hyllan är från ikea tror jag och den nedre köpte jag på en liten blomaffär på götgatan ungefär i höjd med skrapan om jag minns rätt men på andra sidan vägen. hittar den inte på google maps?

      Sara Edström 2016-10-23 10:40:38 http://www.sar.as
      Svara
  • Hej! Var kan jag hitta dina superfina glasögon? Kram

    Linn 2016-10-22 13:57:52
    Svara
    • Svar på Linns kommentar.

      hej! de r av märket cheap monday inköpta på synsam. jag köpte dem 2010 och nu finns de tyvärr inte längre </3 jobbigt för mig med som älskar dem men behöver nya.

      Sara Edström 2016-10-23 10:29:29 http://www.sar.as
      Svara
  • SARA VA FINT lycka till på BC älskar näckrosor <3

    yrsa 2016-10-21 13:49:00
    Svara
  • Allt du lägger ut på din blogg är så himla fint och intressant att läsa om. Hoppas att du vet att vi är många som tycker det. Gla helg!

    Nastasja 2016-10-21 13:13:29 http://nastasjathor.se
    Svara
  • Så gulligt inlägg, blir alltid superinspirerad av dig! Du har den bästa bloggen <33

    Emma 2016-10-21 12:10:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!