Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en söndag på värmdö

i går tog jag och johan bussen genom tre zoner till värmdö och johans morfar.

först snokade vi i hans verkstad medan han satte på sig sina gummistävlar. vi fick höra om platser som det finns minnen ifrån efter ett liv av att ha jobbat runtom hela världen och visade en fin bygghjälm med namn inpräglat för trogen tjänst.

sen gick vi i skogen. rolf hade packat fika och visade sina ställen och spår och delade sin svamperfarenhet med oss. roligaste svampen är röksvamp. gick på mjuk mossa och fikade morfarns hembak och kaffe. så plockade vi en hiskelig mängd lingon som vi inte riktigt är säkra vad vi ska göra med.

skogen var så fin och så klar i sin luft. efter vår skogspromenad hjälpte vi med datorsaker hemma och fick gå igenom handarbeten och textilier från johans mormor. så mycket som kan skapas i ett liv. sen bjöd rolf oss på indisk mat vi var de enda på hela restaurangen och de som har stället bjöd på en lättöl för att han alltid kommer tillbaka till dem. ♥

söndag i skogen1söndag i skogen2söndag i skogen3söndag i skogen4söndag i skogen9söndag i skogen7söndag i skogen8söndag i skogen10söndag i skogen11söndag i skogen12söndag i skogen13(gif)söndag i skogen14söndag i skogen17söndag i skogen18söndag i skogen19söndag i skogen20söndag i skogen15söndag i skogen21söndag i skogen22söndag i skogen23söndag i skogen24söndag i skogen25söndag i skogen26söndag i skogen27söndag i skogen28söndag i skogen29söndag i skogen30söndag i skogen31söndag i skogen32

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind