Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FREDAG

selfisvit

hej och glad fredag kära ni hälsar jag och johan med en selfiesvit från prick nu.

i dag är jag lite mysigt bakfull efter att ha varit på fest med sofia & nille i går. jag har ritat en sjuk mängd saxar på olika vis (mer om det en annan gång) jobbat hemifrån med johan som lagat mig lunch så jag inte glömmer att äta och svängt förbi LNKAYs studio och visat skisser för ett projekt som är himla kul. och hunnit äta glass med sophie en stund emellan.

har haft en så gemyltig fredag och ska fortsätta den med att baka pizza (såklart) och se mustang. har inte sett den än men bara hört gott/bra/älskar/den är allt/bäst av vänner som sett så är megapeppad. har ni några kul fredagsplaner? ha en fin helg PUSSHEJ

uppdatering just det ps. jag säljer ett par helvita dr martens på tradera om någon av er skulle vara sugen. pusshej igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ni är så fantastiskt fina!

  Ellen 2016-09-25 10:14:20 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Fredagen är över, men tänkte ändå berätta pga tror att du kan gilla filmen jag såg 🙂 var i Amsterdam och såg filmen ”YARN – the movie”. Om garn i konsten på olika sätt (graffiti, cirkusredskap, enormt lekplatsnät för barn). En konstnär hade tex virkat en sjöjungfrudräkt som de filmade i vattnet utanför Hawaii. 🙂 ha en trevlig helg!

  Emma 2016-09-24 09:06:09 http://garnkonster.wordpress.com
  Svara
 • den är allt

  ante 2016-09-23 19:40:29
  Svara
 • Åh jag ska också ha pizzafredag! Vi har ringt och bokat surdegspizzor som en får göra här på landet. Hoppas du får en fin helg Sara!

  Fredrikapåvinden 2016-09-23 18:37:35 http://fredrikapavinden.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!