Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vykort från badutflykt utan bad

glad måndag! låt oss förflytta oss en månad tillbaka i tiden till en dag när jag och johan och mina föräldrar åkte till en skärgård som i varje fall jag aldrig varit i. förbi loftahammar och ut på östkusten. högst upp längst ut i småland: flatvarp!

badutflykt-sara edström9 badutflykt-sara edström10badutflykt-sara edström11där var superfint med klippor med grästussar bångstyriga träd och blommor i stenklykorna.

badutflykt-sara edström12och en mamma som hoppar från sten till sten men hon är inte alltid där bara denna gång

badutflykt-sara edström13dukade upp oss på den perfekta platsen i lä och fikade termoskaffe

badutflykt-sara edström14vi åt ankarstock med tjocka ostskivor

badutflykt-sara edström16min gulliga mamsen

badutflykt-sara edström17och jora. vi spelade fyrmanswhist för det är vår grej. alla blir sura på alla när de är i lag och skyller på den andra förutom i konstellationen jag-pappa mot mamma-johan så vi har börjat köra den helt enkelt.

badutflykt-sara edström18 badutflykt-sara edström19det blev inget dopp men efter att jag och pappa utklassat de andra två (tur besserwissriga som vi är) åkte vi hemåt igen förbi den bästa loppisen ever pga hade utförsäljning. vi köpte en tv-bänk för 75 spänn och mamma en stol för en femma. kapigt va.

kanske kan kännas en bit bort i dag en måndag i stockholm fast ändå inte! det är som sommarvärme fortfarande nu och mina veckoslut på landet är inte slut för i år än nej i slutet på den här veckan åker vi med bokklubben ner till sågis.

annat kul jag ser fram emot denna vecka: floras releasefest + att jobba + att gå på bio med johan. tjoho!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!