onsdag vid tjurpannans naturreservat

bitar av bokklubben drog till västkusten för att besöka hällorna dvs floras lantställe! kom tillbaka i går och åh vad fint det varit. lugnet som infinner sig är det bästa & sällskapet har ju varit 10/10.

onsdag vid tjurpannans naturreservat1i onsdags morse vaknade vi sent och sömndruckna av solen och möttes av en flora som stod och gjorde frukost i köket. vi avnjöt den utomhus i solen och värmen för sånt har en ju inte varit helt bortskämda med den senaste tiden.

onsdag vid tjurpannans naturreservat2vi planerade vad vi skulle handla och visade teckningsskills från när vi gick i mellanstadiet. sen åkte vi till grebbestad och införskaffade förnödenheter inför kommande dagar innan vi promenerade ner mot havet.

onsdag vid tjurpannans naturreservat3floras lantställe ligger precis vid ett naturreservat och det var så magiskt vackert där.

onsdag vid tjurpannans naturreservat4magiskt vackra som vanligt var naturligtvis även mina vänner: louise

onsdag vid tjurpannans naturreservat5och flora som kirrar grillen

onsdag vid tjurpannans naturreservat6 onsdag vid tjurpannans naturreservat7yrsan och louise har koll på tillbehör!

onsdag vid tjurpannans naturreservat8 onsdag vid tjurpannans naturreservat9 onsdag vid tjurpannans naturreservat10grillkorv har kommit att bli lite av BCB’s standardrätt.

onsdag vid tjurpannans naturreservat11ANTEN <3

onsdag vid tjurpannans naturreservat12 så låg vi där hela dagen läste snickelisnackade och åt chips.

onsdag vid tjurpannans naturreservat13 onsdag vid tjurpannans naturreservat14 onsdag vid tjurpannans naturreservat15 onsdag vid tjurpannans naturreservat16 onsdag vid tjurpannans naturreservat17 onsdag vid tjurpannans naturreservat18när det började mulna till på sena eftermiddagen gick vi tillbaka mot huset.

onsdag vid tjurpannans naturreservat19 onsdag vid tjurpannans naturreservat20 onsdag vid tjurpannans naturreservat21 onsdag vid tjurpannans naturreservat22 onsdag vid tjurpannans naturreservat23 onsdag vid tjurpannans naturreservat24drack en liten drink och ordnade med maten.

onsdag vid tjurpannans naturreservat25som bara var allt gott vi ville äta ställt på bordet varsågoda

onsdag vid tjurpannans naturreservat26jag åt havskräfta för första gången! when on västkusten osv. det var mycket smakligt! annat: aubergine oliver aioli salta kex baguette och chips naturligtvis.

onsdag vid tjurpannans naturreservat28jag och florpen!

onsdag vid tjurpannans naturreservat29efter gemensamt diskrace flyttade vi oss in i vardagsrummet och mjukare sittplatser och lekte den just påhittade leken ”visste du det här” när en ska berätta något om sig själv som ingen i sällskapet visste om sen tidigare. det eskalerade till allsång till powerballader/tidiga 00-talshits vilket ju verkligen inte är ett helt fel slut på en så fin dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sara!

  Vad mysigt ni verkar ha haft! Jag har en fråga ang något helt annat än vad det här inlägget handlar om; nämligen en fråga om er blåa soffa från Stalands. Jag funderar nämligen på att köpa en likadan och undrar nu; är ni nöjda med eran? Upplever ni att den blivit typ ”säckig” eller tappat sin form eftersom den är ganska mjuk? Har det varit ett problem att kuddarna inte går att ta av och tvätta?

  Tack på förhand för svar och tack för en superfin blogg!
  /Tove

  Tove 2016-08-21 16:42:38
  Svara
 • åh så vackert!

  Emilia 2016-08-21 11:49:47 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • <3333

  Louise 2016-08-20 16:44:00
  Svara
 • det ser herlig ut!

  marire 2016-08-20 15:46:37 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!