Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ungt mode på operan & aw utan w

ungt mode på operanungt mode på operanför prick en vecka sen så begav sig jag och j oss till operan.

ungt mode på operandenna dam hade nämligen bjudit dit oss! det senaste året har hon gått en kurs i mode sömnad och konstruktion på modeskolan och de senaste två veckorna jobbat som handledare åt unga aspirerande designers/skräddare/modeskapare som gått två veckors sommarskola på ungt mode.

ungt mode på operani år hade ungt mode ett samarbete med operan och deltagande ungdomar fick i uppgift att designa en outfit som de skulle vilja ha på sig på premiären av baletten »midsommarnattsdröm«. efter tio dagar av intensivt skapande skulle den avslutande modevisningen alltså ske i rum med guldprydda väggar på operan.

ungt mode på operanflådigt!

ungt mode på operanalla deltagare modellade själva med sina plagg och det var mycket fint! så himla imponerad efter så kort tid och många helt utan sykunskaper sen tidigare. jag tror att ungt mode även kommer ha den här tvåveckors sommarskolan i slutet på nästa sommar så om det är någon som är intresserad tycker jag ni borde kolla upp det! här är ungt modes hemsida. jag fick inte så bra bilder från själva visningen men jag det finns fler av det på hemsidan också. 

ungt mode på operan ungt mode på operanduktig handledare och jag!

ungt mode på operansen sa vi hejdå till finrummen

ungt mode på operansatte oss i solen utanför och uppdaterade varandra om läget. när sophien tvungen att gå in igen och avsluta så cyklade jag och johan hem till söder.

babylonoch från en sophie till en annan sofia på babylon.

babylondet var en aw (men utan w för mig) med henne och nille. vi drack bärs och pratade i mun om allt sen sist och hade det himla mysigt. och det var vad som fastnade på bild den fredagen! slut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind