ungt mode på operan & aw utan w

ungt mode på operanungt mode på operanför prick en vecka sen så begav sig jag och j oss till operan.

ungt mode på operandenna dam hade nämligen bjudit dit oss! det senaste året har hon gått en kurs i mode sömnad och konstruktion på modeskolan och de senaste två veckorna jobbat som handledare åt unga aspirerande designers/skräddare/modeskapare som gått två veckors sommarskola på ungt mode.

ungt mode på operani år hade ungt mode ett samarbete med operan och deltagande ungdomar fick i uppgift att designa en outfit som de skulle vilja ha på sig på premiären av baletten »midsommarnattsdröm«. efter tio dagar av intensivt skapande skulle den avslutande modevisningen alltså ske i rum med guldprydda väggar på operan.

ungt mode på operanflådigt!

ungt mode på operanalla deltagare modellade själva med sina plagg och det var mycket fint! så himla imponerad efter så kort tid och många helt utan sykunskaper sen tidigare. jag tror att ungt mode även kommer ha den här tvåveckors sommarskolan i slutet på nästa sommar så om det är någon som är intresserad tycker jag ni borde kolla upp det! här är ungt modes hemsida. jag fick inte så bra bilder från själva visningen men jag det finns fler av det på hemsidan också. 

ungt mode på operan ungt mode på operanduktig handledare och jag!

ungt mode på operansen sa vi hejdå till finrummen

ungt mode på operansatte oss i solen utanför och uppdaterade varandra om läget. när sophien tvungen att gå in igen och avsluta så cyklade jag och johan hem till söder.

babylonoch från en sophie till en annan sofia på babylon.

babylondet var en aw (men utan w för mig) med henne och nille. vi drack bärs och pratade i mun om allt sen sist och hade det himla mysigt. och det var vad som fastnade på bild den fredagen! slut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!