Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mat som hamnat i min mage på sistone:

naanbröden his-ke-lig mängd med naanbröd. johan försöker hitta ett bra recept eftersom att de ju aldrig blir som när en äter indiskt ute när en ska försöka göra det själv.  det har resulterat i typ fem omgångar naanbrödsbak de senaste veckorna. just den här gången åt vi med en daal.

naanbröddet var någon som bad om receptet i kommentarsfältet så jag frågade johan och han ska dela med sig när han kommit fram till något lovade han.

1jordens enklaste och en av de godaste salladerna som lunch: tomater mozzarella och olivolja och balsamico. MMM

2några dagar efter att jag och sophie varit på ulriksdal för självplock av grönsaker så skulle jag åka till malmö. jag fick således bråttom att se till att ta tillvara på vad jag köpt. som den här rättikan t ex

3som jag la in med lite morötter. blir ju syrligt och gott att ha t ex till hummusbaserade rätter.

tacos tacoshos oss fick de invigas som tillbehör i böntacos när anton och sophien kom över på glögg & tacoskväll (som vi planerat sen jaaa det var glöggtider). glöggen blev dock i form av en sangria (mycket gott) och tacosen med hembakade tortillabröd mangosalsa och guacamole blev typ de godaste tacosen någonsin faktiskt.

6av grönkålen blidde det chips! dock inte färdiga här på bilden såklart men grönkålschips var ju enklaste någonsin och också supergott. bladen från grönkål + salt + vänd i olivolja & så in i ugnen på 200° i ca 10 minuter.

7sen fanns det massa betor kvar som jag kokade (gul & röd) och rårev (polkabetan) och gjorde en sallad med hackad mangold och en massa solroskärnor och en dressing med honung och citron. gottigottgott

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hallå! Tips tips: naanbröd med kokos och russin. Så himmelens gott!! Åt det på en indisk restaurang och har ej kunnat släppa det ur tankarna sen dess. Skulle kunna sitta och äta bara det, blir lite som nåt slags efterrättsbröd, ganska så sött alltså. Googla recept och testa vettja! :))

  Sofia 2016-08-09 22:52:57
  Svara
 • Snälla recept på tortillabröden!!!

  Maya 2016-08-04 11:14:25
  Svara
 • guuud va mkt god mat, sara vill du ses snart?? fika typ!

  Beata 2016-08-04 10:30:38 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!