söndagslunch på manfred’s i köpenhamn

manfreds köpenhamnförsta morgonen i malmö efter att ha tagit ett morgondopp i västra hamnen och ätit frukost på en solig balkong så cyklade jag och sofia till tågstationen och steg på tåget som skulle ta oss över öresundsbron.

manfreds köpenhamnvi skulle till köpenhamn och hänga med jenny som är bosatt i staden och som vi gjorde examensarbete med på berghs. så kärt återseende! <3

manfreds köpenhamnhon hade bokat bord på manfred’s på jægersborggade. en superfin liten restaurang med mycket vegetariskt och ekologisk mat.

manfreds köpenhamnså himla trevligt att vara på restu med en sommelier i sällskapet som tar in och berättar om gott vin. jag och sofia fick smaka naturvin för första gången och jenny berättade för oss hur framställningsprocessen går till och skillnaden mellan naturvin/vanligt vin. jenny tog deras tartare som ska vara den allra bästa enligt henne

manfreds köpenhamnvi delade på lite smårätter: morötter med en nöt- och pestohistoria och en rätt med krämig getost och någon form av tunt tunt skivad rotsak och kål.

manfreds köpenhamnså tog jag och sofia varsin dagens gröna. SÅ GOD.

manfreds köpenhamnfina jenny.

manfreds köpenhamnvi satt inne för det var så otroligt varmt ute

manfreds köpenhamn manfreds köpenhamn manfreds köpenhamnvi satt och åt länge och när vi skrapat tallrikarna gick vi ut och satte oss i skuggan och drack upp det sista av vinet. manfred’s – så himla fint ställe! tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!