smårandigt + blommigt

13 42

det här är vad jag hade på mig för några dagar sen. t-shirt från loppis + kjol från oasis + väska från loppis + skor från converse. och så cykelbyxor under som ju inte syns men som fungerar prima när en ska cykla mycket vilket jag gjorde i denna klädsel.

ville mest bara säga tusen tack för all respons för ett par inlägg sen. känns så fint med tecken på att det faktiskt är personer som läser och uppskattar denna plats får så lätt tvivel när det är tyst en längre stund (obs förstår ju verkligen det också speciellt på sommaren när en kanske mycket läser från telefon och så). men mycket sommarbloggning verkar ju uppskattas så då fortsätter jag bara med det. MEN observera att kommentarsfältet ju alltid är öppet för feedback oavsett om jag bett om det i just det inlägget så ni vet. <3

just nu är jag på johans lantställe och lagar god mat och badar och går på loppis och låter lungorna fyllas till max och får puls när jag springer på grusvägar och det är SÅ HIMLA NJUTIGT för min del. ska fortsätta carpa lite (sitter i skrivande stund utanför en stuga i småländsk barrskog och dricker ett glas rödvin framför en sjö i kvällsolen ni hör ju). puss & kram & ta hand om er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Vilken sjö?? Har fattat det som att semesterhuset ligger utanför målerås, och jag/min familj har sommarhus vid Orrefors som är typ jättenära. Och vi letar alltid efter nya bra badsjöar! Min favis hittills är Pålavik (tips!)

  Sigrid 2016-08-06 11:34:21
  Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   hej!! det är en liten göl som har badplats och litet omklädningsrum med bänkar utanför till kvällssolen. långegöl heter den. jättelugnt och fint! om ni åker från Orrefors på ”stora vägen” mot målerås så är det en liten badplatsskylt in till vänster efter vägen in till själva målerås. tack för tips om badplats det måste vi testa!

   Sara Edström 2016-08-06 14:20:54 http://www.sar.as
   Svara
 • ååh har så mycket cravings efter ett lantställe just nu <33

  Ebba 2016-08-03 22:45:09 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
 • superfin!! perfekt tischa. kram!

  Rebecka 2016-08-03 08:42:27 https://rebeckadrake.wordpress.com/
  Svara
 • asså så fin outfit!! så fint att blanda mönster!

  anna 2016-08-03 04:52:45 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Din blogg är min favorit bland alla. <3 <3 <3

  Karine 2016-08-02 22:01:09
  Svara
 • BÄSTA BLOGGEN <3

  yrsa 2016-08-02 21:00:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!