fryst + mina bästa glasställen i stockholm

fryst glassbar stockholmhäromdagen berättade johan att han sett ett glasställe som vi inte testat och eftersom att vi älskar glass och det är sommar och vi är lediga fanns inget annat att göra än att cykla dit (hehe)

fryst glassbar stockholmfryst heter stället och ligger på kungsholms strand.

fryst glassbar stockholmnär vi kom var det dock lite barskrapat och alla smaker fanns inte kvar (eftersom att de görs varje dag och vi kom på eftermiddagen) men de vi tog var såsåså goda.

fryst glassbar stockholmkokos + passion/mango för mig och pistage + choklad för johan. finfin glass på fryst. det får bli första tipset!

för eftersom att jag alltså älskar glass och har ett gäng favoriter här i stockholm finns fler glasstips att ta del av. de är:stikki nikki — dagsfärsk krämig och mastig glass som finns på flera platser (t ex götgatsbacken och drottninggatan). har i bland superknäppa smaker. t ex ölsmak eller blodpuddingsmak eller liknande. brukar finns veganska alternativ.


kungsholmens glassfabrik — smarrig glassbar på pipersgatan på kungsholmen.

arton smaker — glassbar på hornsgatan med 18 olika glassmaker varje dag (som varierar) och många veganalternativ!


glasskiosken på fjällgatan
— (obs att det finns även ett café på fjällgatan men detta är alltså den lilla kiosken som ligger på hörnet lilla erstagatan/fjällgatan som jag menar.) hasselnötsglassen här är den bästa. men egentligen går en mest hit för den sjukt fina utsikten.

klart slut på glasstips! ut och frossa med er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Det har öppnat ett glasställe i Hornstull nyligen (äntligeeeen!) som heter King Scopa eller nåt. Tror det är ölbrygerriet Omnipollo som ligger bakom det. Jag åt magisk kokos + kakglass där. De har ibland en frukostglass också med typ cheerios och sånt i. Mycket gott, tips tips!

  Johanna 2016-08-04 14:04:37
  Svara
 • Fint med vegantipsen! Nu ska även jag våga mig ut i Stockholms gladsvärld!

  Astrid 2016-08-01 22:35:47
  Svara
 • Om ni älskar glass MÅSTE ni pröva den på Bullansö Glassfabrik på Värmdö, de har helt otroligt god glass, den bästa av de bästa gelato. Samma ägare har ett ställe på Kvarholmen oxå. :))

  Anna 2016-07-31 20:45:00
  Svara
 • Tips! Gelato Scarfó, i Ålsten.

  Amanda 2016-07-31 16:48:56
  Svara
 • Tips! Sosta gelato bar på Sveavägen har den godaste glassen i stan! Den smakar precis som glassen i Italien! Kombinationen mörk choklad + pistage/hallon är att dö för ?
  En glass om dagen är bra för magen!

  Camilla 2016-07-31 12:33:32
  Svara
 • Man tackar! 🙂

  Hanna 2016-07-31 10:50:30 http://ackribi.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!