mata kängurus och gosa med koalor

nu är det så dags för nästa inlägg med gulliga djur från australienresan. vi besökte nämligen lone pine koala sanctuary vilket resulterar i en mängd bilder på kängurur och koalor t ex. varsågoda.

lone pine koala sanctuarydet första vi gjorde när vi kom till lone pine på morgonen var att mata rainbow lorikeets. det var lite läskigt pga de var ÖVERALLT men mest fint. jag fick massa mat i håret men det gjorde inget för det var typ havregryn + nektar dvs som vanlig frukost för oss också ju.

lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuarylite nervös jora. : )))

lone pine koala sanctuaryen satte sig på hans huvud.

lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuarykolla fjädrarna. så vackra ju.

lone pine koala sanctuarysen gick vi och köpte lite mat för att MATA & KLAPPA KÄNGURUS. kändes som när en på skansen får klappa getter fast med såna som den här istället.

lone pine koala sanctuaryen del låg och tog det easy peasy.

lone pine koala sanctuarykolla den här gullisen rå.

lone pine koala sanctuaryeller den här. seriöst kängururygg är typ den lenaste jag någonsin har känt.

lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuarylone pine koala sanctuarylone pine koala sanctuarylone pine koala sanctuaryhar ni tänkt på att kängurus lite ser ut som kaniner? och t-rex. som en blandning hehe. efter vi gosat klart med kängurusarna skulle vi få gosa lite med koalor.

lone pine koala sanctuaryMIN KILLE + EN KOALA. japp den bästa bilden typ.

lone pine koala sanctuarykoalorna får välja själv om de vill sitta hos en (eller snarare på en pga en måste ha händerna helt stilla som en gren) och det var tre olika koalor som inte ville lämna sin djurskötare och sitta hos mig </3

lone pine koala sanctuarymen den här sötaste koalan i hela vida världen ville. <3 har ni sett någon gulligare NÄ!

lone pine koala sanctuarylivrädd för att tappa den lille sötisen och pangglad samtidigt för hon gillade mig och lät mig hålla.

lone pine koala sanctuaryen sovande liten gullis. visste ni att koalor sover 20 timmar om dygnet! så knäppt trötta.

lone pine koala sanctuarydetta pga att eukalyptusbladen de äter de resterande fyra timmarna är så näringsfattiga så de måste helt enkelt vila för att inte göra av med så mycket energi. de dricker inte ens vatten! eller i varje fall är det väldigt sällsynt. något annat väldigt sällsynt är att vilda koalor rör sig mot människor. har ni sett bilden när en koala dricker vatten från en brandman vid en skogsbrand? blev typ tårögd när wayne och heather berättade och visade den <333

lone pine koala sanctuarykollade en upp i träden kunde en också se koalor lite här och var. dålig bild men ser ni koalan på denna? de sitter liksom där grenarna delar sig.

lone pine koala sanctuarykoalor är pungdjur (alltså obs ej björnar) så när de fött sin lilla unge som är väldigt outvecklad och liten som en böna så stoppar de den i pungen. sen klättrar den ur själv och hänger runt på mamman wherever she goes. ok *slut på koalafakta för denna gång* men bifogar illustrerande bilder pga finns nästan inget sötare än en koala tillsammans med sin bebikoala.

lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuary<3!!!!! :’))))))

lone pine koala sanctuarysen sa vi hejdå djuren och åkte vi vidare mot north stradbroke island.

lone pine koala sanctuary lone pine koala sanctuarysolen gick ned precis innan vi tog färjan över och färgade allt helt rosa (mer foton här). så spenderade vi ett par dagar vid point lookout på straddie. men det får ni se i kommande inlägg. puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!