Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en liten souvenir

en liten souvernirpå denna bild kan skymtas en liten ledtråd av något jag fick med mig hem från åland. när vi var där i helgen så visade det sig nämligen att min käre klasskamrat KJ hade med sig kanyler & piercingar av en eller annan anledning.

en liten souvernirtaget! sa jag som tänkt gå och skaffa mig ett till örhängeshål för bara ett par veckor sen utan att det blev av.

en liten souvernirdet blödde i floder och ömmar lite men nu sitter det där. jag sa ju att jag hoppades på kollokänsla innan vi åkte och det fick jag minst sagt i och med detta. + något silvrigt som påminner.

en liten souvernir& nu har jag tre små olika grejer i öronen. fint va!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • fint <3

    madde 2016-06-02 10:46:53 http://emmyekdahl.com
    Svara
  • var kan en köpa sådana där örhängen du har (ej ringen)? sjukt pepp på dom!

    a 2016-06-02 09:15:39
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!