torsdag med bokklubbsträff & myllerrelease

mycket inuti och svårformulerat allt men vi kan väl bara titta på det som syns utifrån lite. som från i går. det ser så fint ut (och var)

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasepå morgonen målade jag och fyllde golvet med abstrakta former som skulle bli något och skannade in och grejade

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch ritade lite texturer och skannade in det med. sen kokade jag pasta med pesto packade ner och begav mig mot östermalm för lunchmöte och kombinerat parkhäng.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseskulle beskriva omgivningarna i vilka jag befann mig ett slag som smått magiska

torsdag med bokklubbsträff & myllerrelease torsdag med bokklubbsträff & myllerrelease torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasehumlegården var målet kolla så grönt! hur hände det så snabbt.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseunder ett magnoliaträd hittade jag min examensarbetsgrupp.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasehimlen var oskyldigt blå.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasegrymma jenny som utgör halva duon pr-proffs i examensgruppen!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseefter lunchmöte och catch up promenerade jag och nille till st eriksplan och jag satte mig på kaffeverket och jobbade vidare med det som blev av formerna i några timmar. men först en dubbel espresso & äppeljuice med mynta & ingefära. koffein & socker är nödvändigt för att bota eftermiddagsdippen en får när en jobbat natt och kommit hem halv tre morgonen

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasemen vid fyra promenerade jag till yrsas jobb och där utanför satt anten och hetsläste + drack kaffe i solen. vi köpte mat av yrsa och hon tog lunchrast och så efter uppslutning av fler kompisar

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasevar det bokklubb i vasaparken! så mysigt

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseandrea var där

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasealex var där

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaselouise var där

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseflora var där

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch yrsa var där en stund så länge som hon kunde ha rast. så hade vi bokklubb pratade om »att föda ett barn« av kristina sandberg käkade picknick och drack prosecco.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch låg i varandras knän : – )

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasechrissys fina fina tatuering som jag inte sett förut??? visste inte att det gick att tatuera pastell!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasefloran!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch så jag!

torsdag med bokklubbsträff & myllerrelease torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasede här personerna är mitt andetag alltid <3

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasesen plockade vi ihop bokklubb och sa hejdå till floran som skulle iväg en sväng

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch begav oss till mosebacke. öl i kvällssol och release av chrissy & julias zine myller stod på agendan! så fett!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaselaura och caroline kom!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseandreas klänning matchade boken vi för bokklubbsprotokoll i.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasejohan och erik kom också efter ett slag

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasealex <3

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch lite julia och chrissy och deras zine MYLLER! så himla fint!!! & jag fick den stora äran att få vara med och bidra med en text på temat kärlek/samhälle bland andra helt fantastiska skribenter. så pirrigt! längtar tills jag ska läsa hela i lugn & ro. här kan du köpa ditt eget ex av myller!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasenär solen gick ned satte vi oss vid ett bord och fortsatte härja. här är louise <3

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasefilmstjärnig kompis

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseden här vackra darlingen som på söndag flyttar från stockholm sverige för england.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseen kommer ju alltså sakna mkt så då måste en förebyggande krama mkt

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasemadeleine! <3!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch jag fick massa gos av flora som kommit tillbaka.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseoch längst bort på bordet satt den här och han plus utsikten var en magnifik utsikt.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasestockholm jag går av av dig.

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleaseyrsa kom tillbaka efter jobbet och drack öl med oss och fick sitt ex av zinet!

torsdag med bokklubbsträff & myllerreleasesen gick vi in en stund innan jag och johan smet hem först av alla och jag köpte tulepaner på ica medis precis innan stängning och vi köpte nattamat på seven eleven och sen var den omvälvande kärleksfyllda torsdagen slut. jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna så fantatiska människor i mitt liv om det är du någon högre makt som bestämt det så vill jag bara säga tack.

i kväll ska jag tillbaka till södra teatern pga ska se timo räisänen sjunger ted gärdestad med johan. ni kanske såg min lökiga referens ovan? hehe. men nu först en fika och sen fortsätta jobba lite. så svårmotiverat att jobba i detta väder. tänk om en var ledig efter väderlek. det vore verkligen något.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!