långfredagen

långfredagenlångfredagenlångfredag långfredag långfredag långfredag

 

lite hemma hos oss nu: en pannkaksfrukost klockan åtta i morse med tillhörande bli-frisk-ingefärsshot. och ett påskris av grenar jag plockat från marken i vitabergsparken och pyntat med spillbitspapper (vet inte om det ens får kallas påskris hehe och nä det vinner nog inte någon skönhetstävling).

hej! glad påsk! eller förresten långfredagen skall en väl inte vara glad på egentligen? jaja. jag hoppas den kommer vara lång så jag hinner känna mig ledig också. i går jobbade jag hela dagen med sofia och på natten på mitt extrajobb. vi kommer fortsätta göra över påsken med att sammanställa och renodla intervjuer vi gjort till framtidsarkivet (8 stycken!) men i lugn mak. i morse hade vi den sista över skype med maria strømme. så så så cool person.

i dag (=nu springa till bussen ca) ska jag hem till mamman och pappan på påsklunch och i morgon i morgon åker vi till landet bara för två dagar. längtar efter luften på sågaretorp med varenda cell i kroppen. min plats på jorden. ska försöka andas för förutom mycket så är jag sjuk också. så det kommer vara lite tomt här så ni vet. jag tänkte läsa skriva på intervjuer och bara hänga med mina föräldrar i helgen.

krampuss hoppas ni får en fin ledighet om ni är lediga <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • vad haru för recept till pannkisarna?

  linea 2016-03-29 15:05:57
  Svara
 • hej sara! för det första så tack för en fin blogg! för det andra så har jag en fråga! jag har startat en kvinnoseparatistisk Facebook-grupp tillsammans med en vän som heter ”grl pwr foto”. den går att hitta om man söker på det! det hade varit så himla fint ifall du velat hjälpa oss att sprida vidare denna gruppen! kram på dig!

  Ida 2016-03-28 02:04:21 http://nouw.com/ettkolikbarn
  Svara
 • åh, vilken oerhört fin blogg du har!! älskar dina bilder – du är helt makalöst duktig.
  hoppas du får en fantastisk påsk!

  Jasmin 2016-03-26 12:13:57 http://nouw.com/childhoodlight
  Svara
 • Vilken himla lyxfrukost. Älskar brickan! Glad påsk!

  Klara 2016-03-26 09:24:22 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Så lyxigt med pannkisar till frukost! Glad påsk och kramkram

  Karin 2016-03-25 20:11:45 http://www.lilyofmyvalley.blogspot.com
  Svara
 • Men hallå vilken drömdrömmig frukost! Älskar älskar älskar allt ni lagar, det ser alltid så så gott och fint ut. Och du, ha en finfin påskhelg!

  Frida 2016-03-25 14:19:38 http://weareallstoriesintheend.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!