jag fyllde tjugtre

hej! måndag igen men känns som minst torsdag efter den här dagen. vi hade den knäppaste dagen i skolan med… BLACK METAL-workshop. allt vi fått veta innan var att vi skulle ha svarta oömma kläder och i morse fick vi i uppgift att starta black metal-band göra logga namnge första albumet bygga scenprops och göra turneaffisch. så otippat och knäppt och roligt sista lektionerna i sista kursen med lektioner innan vi slutar. nu är det *bara* våra egna projekt (= det som jag och sofia gör) samt examensprojekt kvar innan vi slutar. livet går för snabbt.

på kvällen hade jag och sofia vår fjärde intervju till framtidsarkivet med nandi nobell och det var otroligt spännande och vi fick så uttömmande svar. vi var helt matta när vi åkte från skolan vid halv åtta. från och med nu ska hela denna vecka vigas åt att komma vidare med intervjuer och börja forma vad som ska bli av dem innan examensprojekten drar igång måndag nästa vecka.

men det här skulle ju inte handla om i dag eller planering vilket det började göra istället utan jag tänkte visa hur det såg ut när jag fyllde år för lite drygt en vecka sen!

jag fyllde tjugtrejohan väckte mig med pompa och ståt med tulepan saltlakritskola och frukost på sängen. han hade till och med bakat en liten minimarängtårta med jordgubbar och passionsfrukt??? och ljus som jag fick blåsa ut??? vem är han ens och varför förtjänar jag detta fina

jag fyllde tjugtre+ eggs florentine & paket! blev alldeles tårig av hans finhet

jag fyllde tjugtrepå förmiddagen efter jag satt tulepanerna i vas så gick vi ut för att handla fika pga skulle få gäster.

jag fyllde tjugtreoch så smet vi förbi sneakersnstuff och bytte storlek på dessa som jag fick av johan i present. ÄLSKAR dem.

jag fyllde tjugtrevi åt lite snabb lunch med en sallad på halloumi och stekt aubergine och granatäpple t ex.

jag fyllde tjugtreoch sen fick vi besök av bl a de här alltså min farfar och farmor som kom och drack kaffe. <3!

jag fyllde tjugtreoch åt av den magiska tårtan som johan bakat. haha japp han hade alltså bakat TVÅ tårtor till mig gullot.

jag fyllde tjugtrekomplett födelsedagig med frosting och crumbles och strössel och spexiga ljus. och god var den!

jag fyllde tjugtremamman och johans föräldrar hjälpte också till att äta upp den.

jag fyllde tjugtreoch louise! <3

jag fyllde tjugtrenär alla gått följde jag och johan mamma ned till stadsgårdskajen för hon skulle se eric gadd på kryssning med sina kompisar. :- )

jag fyllde tjugtreoch efter det kom lattjon förbi! johan öppnade bubbel mkt oharmoniskt och sofia tittade på mycket harmoniskt

jag fyllde tjugtreså grundade vi för kvällen med två sorters pizzor.

jag fyllde tjugtresen kom fler älskvärda personer i mitt liv AGNES!

jag fyllde tjugtremarcus!

jag fyllde tjugtremadden!

jag fyllde tjugtrejag fyllde tjugtrejag fyllde tjugtreyrsa berättar något med inlevelse för anten.

jag fyllde tjugtre*kan inte ens hålla mig från att fota blommor på fest* men fick dessa fina av mamman!! och så mycket andra fina grejer av allesammans. ska visa er vad tänkte jag i ett annat inlägg om ni vill?

jag fyllde tjugtrenär vi var fulltaliga agerade jag lekledare och delade upp fyra lag.

jag fyllde tjugtrelagbilder! först ut: saras fanclub. naw. med agnes yrsa & sofia!

jag fyllde tjugtrenext up: saras änglar. så fantasifulla och smöriga. med marcus anten & alex!

jag fyllde tjugtretredje laget! kommer inte ihåg namnet </3 säkert pga de inte hette något smörigt. madden erik & louise!

jag fyllde tjugtreoch sista laget som bara hade en inappropriate gest som namn. johan lisette & johanna!

sen lekte vi stad och land (vet inte namnet egentligen men den leken när en har olika kategorier och ska fylla alla utifrån en given bokstav ni vet?). alla var så superengagerade och jättefokade när de konfererade i sina små klungor. <3

31jag fyllde tjugtreefter leken fick vinnarna shots och sen blev det tydligen armarna uppåt sträck-dans!

jag fyllde tjugtrelouise kom!

jag fyllde tjugtreoch vi dansade till sorry med justin bieber pga det vill en ju alltid göra.

jag fyllde tjugtresista bilderna i kameran var på agnesgos. sen gick det utför pga för mycket av tredje komponenten i bilderna hehe. MEN FIN FÖLSIS tack alla som förgyllde den. <3!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh har väntat på detta inlägg sedan jag såg den underbara tårtbilden på din insta. Ser ut som en fett bra dag och Grattis i efterskott.
  Du tar alltid så himla fina och mysiga bilder, är ofta så himla ”lyckliga” inlägg om du förstår vad jag menar. Så många bra ögonblicks bilder med skratt och vänner.

  Syr också en hel del själv, blev mer när jag gick i skolan men är så kul när man ser fler personer som syr eget och av second hand saker. Syr själv ibland om en gardin jag köpt för 20 kr på erikshjälpen, funkar lika bra som ett nytt tyg. Så ja det jag försöker få fram är att du är jätte kul och inspirerande! + kul att det finns fler som jag –> som syr egna kläder med andra ord.

  Kram

  Hanna Hultinsson 2016-03-15 22:22:15 http://www.endrmmare.blogg.se
  Svara
 • haha tyckte den andra tårtan såg ut som en massa riskakor! hahah

  e 2016-03-15 16:19:15 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   haha ska inte visa denna kommentar till johan som bakade i typ fyra timmar åt mig. den var asgod! receptet kommer från david changs (kocken som är med i in the mind of a chef) restaurang/program. smakade inte riskaka så det var tur. :)))))

   Sara Edström 2016-03-16 09:18:05
   Svara
 • Okej typ ultimata födelsedagen ändå, allt roligt har du ju hunnit med!

  Kaneli 2016-03-15 14:37:35 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Hej!! För mig har helt plötsligt all text i dina inlägg bara försvunnit puts veck. Jättetråkigt tycker jag pga din blogg är typ min favorit. 🙁

  Sofia 2016-03-15 10:39:49
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   men åh nej vad konstigt! har inte hört någon mer som har det här problemet?! hur länge har du haft det så och vilken webbläsare läser du ifrån? berättar du detaljer så kan jag maila metros teknikavdelning och fråga om vad det kan bero på. vill ju att du ska kunna läsa såklart! kram <3

   Sara Edström 2016-03-15 11:13:47
   Svara
 • PS vi hette lag Mello!!! :)))

  Lulu 2016-03-15 07:52:41
  Svara
 • Johan ser ut som en kultledare som får en uppenbarelse på bilden med honom och hans lag! 😮

  Lulu 2016-03-15 07:51:24
  Svara
 • Jag måste ha följt din blogg länge för det känns som att du fyller år så ofta! haha, tack för fin blogg.

  Josefine 2016-03-15 00:36:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!