Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min nya penna

min nya penna

hej! mycket i livet nu. inte mer än min nya underbart fina nya penna får plats här i dag. den kommer från HAY och jag köpte den när jag var i köpenhamn i förra veckan. med ett rött och ett blått stift i vardera ände & den får symbolisera det jag ägnar morgonen åt: att skissa. i eftermiddag ska jag och sofia ha möte med en våra två handledare och efter det har jag ett möte med flora innan jag ska åka och jobba natt. puh. nu återgår jag. adjö!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilken megafin penna! En ny penna kan verkligen vända hela min dag, banalt men ändå.

  Sandra Leone 2016-02-29 20:17:35 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Var jobbar du? Och till nästa fråga: hur hinner/orkar du med allt?? En annan är helt slut efter en dag i skolbänken.. Ta hand om dig, kram
  /Karin

  Karin 2016-02-25 20:21:35 http://magnusdotter.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   hej! jag svarade precis här nedan så kopierar bara det: ”jag skriver ut och sorterar fakturor (alltså gigantiska mängder minst 20 000 st per jobbtillfälle. men sorterar inte alla) och sitter vid en dator och håller koll på serverdriften samt ringer jour om något skulle gå tok. jag jobbar ensam och en gång i veckan så kan ta det i min egna lunk vilket är skönt. kan i bland längta till att få jobba för det är liksom då jag får min egentid. kan göra allt på automatik och lyssna på podcast samtidigt. nu jobbar jag inte lika länge som förra året då en jobbnatt var från 19 till 4-5-6-7 vilket var absurt jobbigt eftersom att jag gick i skolan dagen efter. nu kommer jag oftast hem innan 2 så jag får ju ändå en okej natts sömn ändå även om jag har skola dagen efter. kanske räknas mer som att jobba kväll då?”

   och hur jag orkar allt jag ja vet inte riktigt. är ganska dålig på att göra ingenting så det är nog det. kram

   Sara Edström 2016-02-28 10:11:08
   Svara
 • Så fin penna! Blir direkt hundra gånger roligare att skissa eller skriva då man har en snygg penna 🙂

  Sandra 2016-02-25 12:57:15 http://sastronauten.blogg.se
  Svara
 • Vilken fin en! Älskar fina pennor att skriva med. Superspexigt med två ändar ju!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-24 21:40:23 http://vegokak.se/
  Svara
 • hej sara!!! har tänkt på detta så länge nu så nu frågar jag. vad jobbar du med när du jobbar natt?? en annan försökte med det ett tag men jag gick fan sönder av att jobba så, så nu jobbar jag på kontor och trivs som fisken i vattnet istället. är det till och med så att du föredrar att jobba natt?? PUSS LYCKA TILL PÅ JÖBBE

  agnes 2016-02-24 18:41:49
  Svara
  • Svar på agness kommentar.

   hej agnes! jag skriver ut och sorterar fakturor (alltså gigantiska mängder minst 20 000 st per jobbtillfälle. men sorterar inte alla) och sitter vid en dator och håller koll på serverdriften samt ringer jour om något skulle gå tok. jag jobbar ensam och en gång i veckan så kan ta det i min egna lunk vilket är skönt. kan i bland längta till att få jobba för det är liksom då jag får min egentid. kan göra allt på automatik och lyssna på podcast samtidigt. nu jobbar jag inte lika länge som förra året då en jobbnatt var från 19 till 4-5-6-7 vilket var absurt jobbigt eftersom att jag gick i skolan dagen efter. nu kommer jag oftast hem innan 2 så jag får ju ändå en okej natts sömn ändå även om jag har skola dagen efter. kanske räknas mer som att jobba kväll då? puss tack det gick bra

   Sara Edström 2016-02-25 10:26:39
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!