Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

<3 in a hole

<3 in a holekolla vilken fin frukost jag åt i söndags på <3-dagen. har hört många benämningar på denna rätt men här hemma går den under benämningen »toad in a hole«.

<3 in a holepga valentines day skar johan ur hjärtan istället för att bara stansa runt med ett glas. NAW CUTIE. det är alltså bara att ta bröd göra ett hål i och steka tillsammans. som om rostbröd fick ett barn med stekt ägg. när de stekt en stund vänder vi dem inte utan kör bara in i ugnen på grill en liten stund för yta på toppen. så blir gulan fortsatt fin och inte genomstekt.

<3 in a holejag improviserade lite topping i form av hackad basilika och solrosfrön tillsammans med salt och olivolja.

<3 in a holeoch la upp alltsammans tillsammans med tomater och hjärthålsbrödet som också stekt med i pannan. + massa extra basilikablad.

<3 in a holeoch så lite ägguleporr. slut på toast-deluxe-frukost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson