Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

<3 in a hole

<3 in a holekolla vilken fin frukost jag åt i söndags på <3-dagen. har hört många benämningar på denna rätt men här hemma går den under benämningen »toad in a hole«.

<3 in a holepga valentines day skar johan ur hjärtan istället för att bara stansa runt med ett glas. NAW CUTIE. det är alltså bara att ta bröd göra ett hål i och steka tillsammans. som om rostbröd fick ett barn med stekt ägg. när de stekt en stund vänder vi dem inte utan kör bara in i ugnen på grill en liten stund för yta på toppen. så blir gulan fortsatt fin och inte genomstekt.

<3 in a holejag improviserade lite topping i form av hackad basilika och solrosfrön tillsammans med salt och olivolja.

<3 in a holeoch la upp alltsammans tillsammans med tomater och hjärthålsbrödet som också stekt med i pannan. + massa extra basilikablad.

<3 in a holeoch så lite ägguleporr. slut på toast-deluxe-frukost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson