Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

söndagssammanfattning vecka 6

kanske att det denna vecka skulle kunna kallas cafésammanfattning eller kanske sofiasammanfattning. det har varit mycket av de två varorna denna vecka. ABSOLUT inte mig emot tvärtom.

söndagssammanfattning v 6i måndags jobbade jag hemifrån innan jag skulle jobba natt på kvällen (kanske min vanligaste fråga om vad och jag jobbar alltså extra en natt i veckan på ett ekonomiföretag som nattoperatör = sorterar fakturor och bevakar serverkörningar). HUR SOM HELST tog en paus på dagen med en promenad till adlibris marknad och köpte bokklubbsboken. den är så otroligt fin under sin dustjacket. förresten borde ni följa bokklubbens instagramkonto: @bookclubbabes!

söndagssammanfattning v 6en selfi från i tisdags.

söndagssammanfattning v 6samma dag som jag och sofia fikade med semlor och bestämde ett spår på vårt vårterminsprojekt efter två veckor av olika idéer som fått marinera.

söndagssammanfattning v 6i onsdags jobbade vi från vurma i hornstull på förmiddagen. så festligt att en får paraplyer i mackan.

söndagssammanfattning v 6lattjo hade klippt sig på morgonen kolla vad ON POINT hennes hår är. på eftermiddagen satt vi på café string och skrev projektplan och skickade mail.

söndagssammanfattning v 6sen gick vi till fotografiska och drack bubbel på eco wallpapers lansering av nya tapeter. den här bakom sofia var verkligen min favorit den är liksom SKUREN. så fin.

söndagssammanfattning v 6och bläddrade i formgivarnas process & skisser. bland det bästa som finns I M O.

söndagssammanfattning v 6efter ett *designsamtal* & mer bubbel & alla deras vegetariska snittar så gick vi till katarina ölcafé där vi hittade ante och alexandra. efter en stund kom yrsa förbi också! så fint häng med dessa. på bilden föreställer de sig mig i snagg. gullon.

söndagssammanfattning v 6torsdag! mer caféjobb! göra presentation och dricka kaffe på drop coffee. på riktigt är så himla avis på mig själv som får hänga så mycket med den här pärlan.

söndagssammanfattning v 6vi jobbade på snabbt = bra för jag mådde inte bra. johan som jobbade hemifrån tog hand om mig fint med noga utvalt lösgodis när jag var ynklig.

söndagssammanfattning v 6på kvällen ritade jag kaffekoppar (väldigt kaffig vecka) och åt pizza.

söndagssammanfattning v 6samt började sy en kjol. allt från sängen såklart.

söndagssammanfattning v 6i fredags efter presentation som gick tipptopp gick vi förbi den största vackraste rosbuketten någonsin på bladverket. säkert 15 cm i diameter dessa.

söndagssammanfattning v 6och så sista kaféjobbet för veckan fredag eftermiddag: kokosbollar & bryggkaffe på louie louie!

söndagssammanfattning v 6man vet inte riktigt.

söndagssammanfattning v 6när sofia gått kom den här goingen och vi drog i gång något jättefint & kul. HON ÄR EN STAR.

söndagssammanfattning v 6jag och johan gjorde vårrullar med ostronskivling + jordnötssås till fredagsmiddag.

söndagssammanfattning v 6och promenerade på isen på vallentunasjön i går när vi var hos hans föräldrar.

söndagssammanfattning v 6akta dig hjärtat så du inte går igenom.

söndagssammanfattning v 6på kvällen lagade jag agnes och sophie middag med allt gott vi kom på när vi skulle handla. ALLTSÅ DE TVÅ. energin de ger mig kärleken de fyller mig med livspeppen de sprider. älskar att vi alltid blir visionärer tillsammans och kommer på storslagna planer.

söndagssammanfattning v 6i dag är det ju alla hjärtans dag! har känts lite konstigt att fira på något vis vi hade inte pratat om det ens. men det blev firning ändå pga har ju varit med varandra hela dagen (som alla söndagar typ). bästa var när vi låg i en klump i soffan i eftermiddags hånglade och lyssnade på en gammal spotifylista. <3

söndagssammanfattning v 6och han gav mig en HEART BAKED. precis som på vår första valentines tillsammans. så gullig som klippt ut hjärtan och grejat. ska äta den nu.

den här veckan får toppbetyg.

så mycket mycket i mitt huvud och allt runtomkring nu och det känns som att denna vår kommer bli en härva av tid och otid att få ihop och pressa in. så ni vet om det skulle bli tomt här då och då. det är sista terminen av mina två år på berghs och jag ska söka jobb och jobba och ha ett större projekt med sofia bredvid examensarbete ja allt samtidigt. hoppas få ha kvar mina vänner i efter denna bubbla som det känns kommer bli hehe.

den här veckan har dubbelt innehåll än de senaste och allt ska få plats de tre första dagarna av den. sen åker jag till köpenhamn torsdag till lördag som vi ju fick som vinst när vi vann en tävling i skolan. men nu: djupt andetag och köra.

puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilka vackra anteckningsböcker!!! Varifrån kommer de?

  Saga Aurora 2016-02-27 22:09:29 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
  • Svar på Saga Auroras kommentar.

   menar du den prickiga? jag fick den i julklapp så jag är inte säker men jag tror den är från afro art. skissblocket med spiralbindning är bara från matton, finns nog såna lite här och var.

   Sara Edström 2016-02-28 10:12:51
   Svara
 • Heart baked! Dör vad gulligt!

  Kristin 2016-02-17 15:26:42 http://kristinladstrom.blogspot.com
  Svara
 • älskar dina söndagssammanfattningar, dina blider och ord!!! kram! <3<3

  Hanna Almgren 2016-02-15 17:00:50 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Telefonskalet på nästnästsista bilden, var kommer det i från? Det är jättefint!

  Anna 2016-02-15 11:18:57
  Svara
 • ALLTID KVAR

  ante 2016-02-15 09:20:06
  Svara
 • mmm kände bara såhär när jag läste inlägget: detta måste ba va en topp vecka! sätt inte lägre på denna denna måste få bra! och det fick den så gz till veckan. älskar bra veckor. främst i mitt eget liv iofs men blev också väldigt glad av detta

  Ferida 2016-02-14 23:43:49
  Svara
 • så jäkla caféskadad är jag som kunde identifiera chokladboll + bord till louielouie innan jag läste bildtext *smygstolt*

  ISA 2016-02-14 23:31:39 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Var säljs ferro rocher och kinderägg i lösvikt?!??? Omg <3

  Daniella Caspian 2016-02-14 22:57:48 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!