Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lila växter & ett lysande klot

lila växter & ett lysande klotjobbar ju på att hemma ska vara en djungel och vi har några nya tillskott som jag vill visa. de har en gemensam nämnare och det är att temat är lila! en ny planta är denna kalateavariant från ikea. stora blad och megahärlig. måste bara hitta en bra kruka till den (nu står den i en gammal svart plastkruka tills vidare). tycker det är så knixigt att hitta någon stor (minst 20 cm i diameter) snygg samt prisvärd. tips?

lila växter & ett lysande klotoch så har vi skaffat en liten lampa till fönstret ty det blev så tomt när vi tog bort julljusen. nu syns det ju inte på denna bild pga otänd och dagsljus men alltså jag tycker det är så svårt med energisnåla ledlamporna ni vet. ger så omysigt ljus på något vis? vitt liksom? lampan är förresten från ikea och blir din för typ 79 riksdaler.

lila växter & ett lysande klotannat lila som dock nu sjunger på sista versen är snittranunkel tillsammans med vita tulepaner som jag unnade mig efter att ha sålt bloppisplagg.

lila växter & ett lysande klotbehövde lite vår inuti när det är det gråaste någon kan föreställa sig utomhus.

lila växter & ett lysande klottyvärr var ranunkeln sådär och vissa av dem hade vikt sig. de fick alltså bo i små ekollonvaser från svenskt tenn bredvid istället.

lila växter & ett lysande klotlila växter & ett lysande klotmen fint ändå.

lila växter & ett lysande klotden tredje & sista är kanske mer rosa än lila men den får hänga med ändå. en vattenväxt också från ikea! i glasburk a la någon pinterestbild jag sett någon gång.

lila växter & ett lysande klotobs ingen vattning needed mkt behändigt. det var nytt grönt och lila hos oss det! puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • ah, vattenväxt? häftigt! smidigt att det vattnar sig själv och himla dekorativt!

  Elin Ohre 2016-02-03 22:10:53 http://ohre.webblogg.se
  Svara
 • Åh, vattenväxter på ikea!? aldrig sett, måste kika nästa gång jag åker dit pga så söta ju!!

  Beatrice 2016-01-25 23:20:36 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Så gullig den sista var!

  Ebba 2016-01-25 21:51:50 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
 • tips: det finns led-lampor i en massa olika färgtemeraturer, även varma. har sett de t ex på clas ohlsson och jula. kolla upp vettja!

  maria 2016-01-25 19:06:09
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   hej maria. köpte ikeas varmaste variant (som ändå är helt vit typ…) men ska absolut kolla på de butiker du nämner! tack!

   Sara Edström 2016-01-26 08:21:44
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!