med flora på pom & flora

med flora på pom & florai går blev det frullelunch på pom & flora.

med flora på pom & floramed ingen mindre än caféets namne! <3 första gången vi träffades sen hon kom hem från san fransisco och det var så himla fint verkligen. tog igen oss lite men det går ju inte riktigt efter så länge.

med flora på pom & florahär komponerar hon en fin instagrambild. 1000 likes helt klart.  jag tog rågbröd med ägg & avokado + chiapudding med äpple & granola och det var mycket gott tio poäng.

med flora på pom & floraså satt vi kvar bredvid varandra med datorerna och jobbade/pluggade/avbröt varandra för att visa nåt tills de stängde. och jag var alldeles fortsatt upprymd när vi kramades hejdå. vilken männska den här va. så himla glad att få se och krama och lyssna på och prata med henne igen. puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • sånna där träffar <3<3

  ISA 2016-01-15 23:50:49 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • du är så jävla pangbra <3 <3 <3 <3 <3 <3 TACK internet säger jag ba!!!!!!!

  Flora Wiström 2016-01-15 11:32:40
  Svara
 • ”å satt vi kvar bredvid varandra med datorerna och jobbade/pluggade/avbröt varandra för att visa nåt tills de stängde.” Alltså låter så fruktansvärt mysigt <33333333333333 Älskar att sitta bredvid vänner och jobba/plugga <3

  Jessica 2016-01-15 10:16:38 http://jessicaandersdotter.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!