under månen uppåt väggarna

143jag och johan köpte en massa ramar för att fylla våra lite för tomma väggar. först upp blev den här asfina affischen som bankerwessel gjorde för flera år sen till arkitekturmuseet. jag fick den som hejdå-slut-på-praktik-present. älskarn & den passar fint till vår blå soffa.

2vi köpte som sagt en massa ramar men sen tog det stopp att sätta upp. nu står de på golvet och väntar. tycker det är SÅ jobbigt att sätta upp saker på väggarna och måste ta det lite lite i taget och känna in. hur är ni? kan ni bara rådda upp en hel vägg på en gång eller tar ni också lite i taget?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Nepp, kan inte komma mig för att sätta upp saker på väggarna riktigt… Tidigare hade jag tavlor jag fått låna av min mamma, men så kände jag att jag ville ha lite eget där för några månader sen och, hehe, sen dess är det tomt! Trist ju. Borde ta tag i det. Snart.

  Fredrika 2016-01-16 01:55:50
  Svara
 • samma här!!! flyttade in i en nyrenoverad lägenhet där det typ va en spik uppspikad sen innan, dvs helt vita orörda väggar. läskigt att ba hamra upp något (dessutom i stenhårda betongväggar). tog en sak i taget och tänkte genom varje val aslänge. nu, 3 månader senare, är det fint och mindre naket!!

  ebba 2016-01-14 13:14:27
  Svara
 • var var var kan en köpa stilrena ramar som dessa? (förhoppningsvis för en inte så jättestor peng?)

  lina 2016-01-13 16:06:04 http://lnrhnfldt.blogg.se
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   hej! de billigaste vi hittade var precis som karin skrev på clas ohlson!

   Sara Edström 2016-01-17 16:31:40
   Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Det undrar jag med! Har letat ca överallt efter tunna tunna (men ändå stabila) ramar i svart eller vitt. Gärna av aluminium. Finns ingenstans. Förr på IKEA, men de har tydligen slutat med dem. 🙁

   Frida 2016-01-13 18:09:03
   Svara
 • Nakna väggar ett tag sen får jag ryck och inspirationen tar aldrig slut och det är som att jag undermedvetet vet precis hur jag vill ha det. Sitter sen trött och betraktar hur fint det blev. Oväntat resultat.

  Isabel 2016-01-13 15:30:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!