Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagsjag

Photo on 11-01-16 at 17.26 #4 Photo on 11-01-16 at 17.26 #7 Photo on 11-01-16 at 17.27 Photo on 11-01-16 at 17.27 #3 Photo on 11-01-16 at 17.29 #4

hej! en snabb nästan liveuppdatering med photoboothbilder från i kväll.

hade första skoldagen i dag och i kursen YOU som vi har nu ska vi ägna två veckor åt att reflektera över oss själva. typ komma fram till vilka vi är och vill vilka styrkor/svagheter en har och göra en strategi för oss själva som yrkespersoner genom olika verktyg och modeller. känns lite terapeutiskt ångestfyllt så spännande och så läskigt.

motivering till bilderna då! på kvällen var jag på opera (!) och för typ första gången ever klädde jag upp mig inte genom att ha kjol eller klänning. kammade luggen satte på mig smink och en kort kavajgrej med trekvartsärm svarta byxor från monki och något svingammlt linne som jag brukar sova i ibland (hehe). kände mig så piffig! kanske handlar det här med att klä upp sig snarare om hur mycket kläderna skiljer sig från vardagskläderna än dess egenskaper i sig. & operan ja den var ju en upplevelse ska berätta mer en annan gång.

saker jag tänker på nu:
· måste skaffa nya glasögon med icke avskavd antireflex
· jag har ingen frukost hemma tills i morgon
· jag är så peppad på denna vår/vecka. massa energi i mig nu.

puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • alltsååååå så himla fin header du har! well done!

  emma 2016-01-14 20:58:01
  Svara
 • Jaaa, jag håller verkligen med om det där om att klä upp sig! Jag har nästan alltid kjol eller klänning till vardags, så då känner jag mig uppklädd om jag tar på mig typ ett par vanliga svarta jeans.

  Ebba 2016-01-12 10:10:31 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
 • Gillar den här internetplatsen så mycket!

  Jessica 2016-01-11 23:51:27
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!