Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bokklubbsträff december

några dagar innan jul var det dags för månadens bokklubbsträff. det var jultema pga obvious reasons och vi var hemma hos mig!

bokklubbsträff decemberuppslutande var chrissy alex louise maria ante yrsa och jag. maria var hemma över julen hon har ju flyttat söderut för plugg och har alltså inte varit med denna höst. fint att ha henne tillbaka ett slag. vi hade läst norrtullsligan av elin wägner som fick ganska medelbetyg om jag minns rätt? jag gav den lägre än medeln dock. i korthet handlar den om personerna i ett kvinnokollektiv på norrtullsgatan i början av 1900-talet. tyckte om den i teorin mer än praktiken liksom gillade handlingen miljön men fastnade inte och njöt inte så väldigt av att läsa den. blir dock alltid lika fascinerad över att människorna för så länge sätt på så många vis är så lika oss nu & att språket kan hålla så länge att jag kan läsa i dag. + tyckte om annika lantz förord som var i utgåvan vi alla hade läst.

bokklubbsträff decemberandrea hade med mjuk pepparkaka och yrsa glögg.

bokklubbsträff decemberoch chrissy hade bakat typ hundra olika svingoda julgodis. t ex dadelbollar med jordnötssmör doppade i choklad + med havssalt jag nu hör ju.

bokklubbsträff decemberandrean.

bokklubbsträff decemberstjärnan alexandra hade fixat julklappar till alla som hon slagit in olika alltså hur gullig är inte hon? det var varsin agatha christie-ask från novellix. <3

bokklubbsträff decemberchrissy! med flawless hår.

bokklubbsträff decemberandrea boxvinspåse och yrsa.

bokklubbsträff decemberalex!

bokklubbsträff decemberoch louise.

bokklubbsträff decembermycket mysigt träff som höll på väldigt länge och som slutade med att vi satt och kollade på youtubeklipp hehe. nästa bok blev lola uppochner av monika fagerholm och jag är så himla peppad på den. den amerikanska flickan av samma författare var vår första bok i bokklubben och jag ÄLSKADE verkligen den. har någon av er läst lola uppochner? gillade ni den?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • håller med tidigare talare om att jag också vill ha bokklubb, verkar såååå mys! har påbörjat lola uppåner en gång men kom inte riktigt in i den (tycker iofs att det ofta är så med fagerholms böcker, uppförsbacke i början som är värd det när man fastnat…) och hittade väl något roligare att läsa (anledningen till att jag har typ 40 påbörjade böcker). Däremot var ‘Glitterscenen’ uppföljaren till ‘Den amerikanska flickan’ också bra men alltså ‘Underbara kvinnor vid vatten’ som kom ut 94, är en av mina absolut bästa böcker! ÄLSKAR DEN! svår att få tag på (hittat mitt ex på loppis) men när det väl händer så är livet och bokhyllan komplett.

  Maria 2016-01-14 15:24:15
  Svara
 • mysfaktor på hela alltet <3

  ISA 2016-01-06 23:50:27 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag vill också ha en bokklubb! Ni verkar ha det så jäkla mysigt alltid!

  Ebba 2016-01-06 22:12:01 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
 • Så härligt ni verkar ha det och kul med lola uppochner, ser fram emot att höra om vad ni tycker om den! 🙂

  Agnes 2016-01-06 20:46:55 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • chrissys frilla alltså, så jäkla dreamy!

  lovisa 2016-01-06 13:25:20 http://polichinelle.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!