Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

julaftonskläder

julaftonskläderhej kompisar! jag firade julafton halva dagen hemma hos mina föräldrar med bara dem och johan och sen resten av dagen hos min farbror. jag ska visa bilder från julafton sen om någon vill se men vi kan börja med min julaftonsklädsel. jag hade klänningen jag sydde av kontorsstolstyget julaftonskläderväldigt bra och rymlig får plats med en massa julmat.skor med snörningoch så hade jag klackskor vilket händer kanske två gånger om året. jag fick dem i julklapp av sophien för kanske tre år sen. de är öppna i bak även om det kanske inte syns med strumpbyxor till och med snörning. väldigt sköna faktiskt. tycker om dem! saranu ska jag ut i solen på snöbeklädda (<3) gator med johan (<3). kanske köpa ramar till affischer vi vill spika upp eller så vi får se. ha en fin måndag puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!