Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

omaka frukost & glittriga kompisar en väldigt lucia-ig lucia

tredje ljuseti söndags var det lucia ju. vi tände ljus och åt lussebullar och åt kaffe och såg luciatåg på tv flera timmar innan himlen slutade vara becksvart världens bästa äggröraoch när det började bli ljust gjorde vi frukost. äggröra och tomater och ost och passionsfrukt. helt rimlig blandning.  kjol med sydda vecksen sydde jag klart en kjol men mer om det en annan gång.  bara lite snövi gick ut och på marken fanns små små spår av snö  granen på gårdenoch en julgran med kulörta lampor på innegården  johan vi gick inte så värst långt men det räckte pga iskalltpicklade grönsaker och lemonadkom till bananas köpte lemonad och åt pickles i väntan på pizza johan dricker lemonadmitt gulliga sällskappizzasom bjöd på lurre. <3 min hade aubergine och friterad ruccola och ströbröd bäver i pizzan och en liten bäver i kanten bananas gula trappaså himla fint att hela trappan och nedervåningen är genomgul på bananas johan och första snönefter vår sena pizzalunch gick vi mot erstagatan och louise. det snöade och johan fick små perfekta snökulor på sin halsduk eld i spisenhos louise var erkan och madden och louises kakelugn och lille lille gran louise dricker kaffevi drack kaffe johanoch åt lussebullar som jag och han köpt med. lussefikagin och tonic med glöggsen sa vi hejdå till gänget och gick hem och blandade glöggdrink med blodapelsinapelsiner med nejlikorsamt petade i nejlikor i apelsiner kompisar med glitterhårty snart skulle hemma hos oss fyllas av glöggsippande vänner med glitter i håret och vi gjorde det juligast möjligt. <3 linneat ex andrea linnea felicia sophie alexandraoch alex! som var precis hitflugen från milanosophiensen klädde sophien av sitt glitter och gav det till julgranen och vi fick bråttom iväg färgfabrikenvi skulle ju hit! linneavi var peppade pga skulle se massa grymma kvinns på jukonsert  ljusslingor i taketdvs seinabo sey first aid kit maja francis och amanda bergman! de började med white winter hymnal av fleet foxes och sen fortsatte det med klassiska och oklassiska och kända och okända julmelodier. så jäkla fint och amazing och allt + superfin plats och piff med alla ljusslingor som tak felicia och efteråt fastnade vi ute under ljusslingorna framför stockholms indiekör som t ex framför space invaded my mind till en snyftandes maja francis. japp det var så fint linneaoch jag blev så sentimental och rörd av att jag älskar mina kompisar så förbannat mycket och är så lycklig över dem. slut på luciadagen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh, tycker så mycket om eran ljusstake!!

  Mirre 2015-12-19 09:21:00 http://medeia.webblogg.se
  Svara
 • gör nästan ONT så fin lussedag <3

  ISA 2015-12-17 23:42:28 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • en liten bäver i kanten nej lägg avvvv <3

  Vicky 2015-12-17 19:27:36 http://vickys.se/
  Svara
 • haha ja, bävern <3

  lovisa 2015-12-17 11:21:23 http://polichinelle.se
  Svara
 • Haha bävern 😀

  Sandra Hjort 2015-12-17 11:00:17
  Svara
 • Hej!

  Jag måste göra en juldrink på lördag och den där glöggdrinken med blodapelsin såg ju riktigt nice ut! Vad blandade ni för gott?

  Rebecka 2015-12-17 10:27:35
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   hej förlåt sent sent svar kanske till nytta en annan gång… vi gjorde vanlig gin&tonic men bytte ut hälften av tonicen till lättglögg och sen toppade vi med blåbär och blodapelsin. blev jättesmarr.

   Sara Edström 2015-12-22 13:24:35
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!