Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FREDAGSPEPP

34 35 36

vad gör tre foton på mig sofia och marcus från en varm kväll i ett londonjuli i den här bloggen mitt i den här vintern? jag vet inte har ingen bättre anledning än att jag blev nostalgisk och hittade foton från mina sista dagar i london i somras som jag inte visat än (ni får se resten snart). och blev saknig efter de här två såhär efter två veckors praktik utan att ses varje dag som vanligt. men i kväll så! då ska jag få träffa dem och fler på glögg och sen är det helg och den här helgen innehåller julgranspiff julmarknader luciakonsert och att sy kjol! ha en fin fredag och helg puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!