ofrivilligt lediga dagar

sarai måndags och tisdags hade jag två dagar av ingenting planerat helt plötsligt pga sjukdom och presentationer i göteborg så att jag inte kunde gå till praktiken (kunde ju inte skola in mig själv.)

det är så konstigt att vara ledig när en planerat att vara upptagen som ett par på-låtsas-dagar. blev rastlös ganska snabbt efter att jag organiserat alla filer i min dator (rensade t o m hela min hämtade filer-mapp sen tre år tillbaka med över tusen filer hehe) & skrivit en massa blogginlägg. jag kan bli sådär när jag helt plötsligt får massa tid blir helt handlingsförlamad för jag tänker på allt jag skulle kunna göra och kan inte välja. knasigt.

adventskalender adventskalendermen jag gjorde en liten adventskalender till johan. hitta köpa slå in små paket. vi har en kalender där en av oss får öppna ett litet paket varannan dag = 6 paket var under december. lättare att hitta fina saker att ge och som den andra uppskattar när de är färre. vi hade inget presentpapper så jag klippte sönder papperskassar vi hade hemma och använde en snörstump och rött papper till siffrorna för att märka dem och de ligger vid vår minigran.

sickla udde sickla uddeoch så tog jag timslång prommis med pod i öronen bara för att få se vatten.

men i onsdags började jag praktiken på bankerwessel och jag trivs så fint! de är så snälla jag lär mig massor och får göra roliga saker. längtar till måndag och jag tänker att det är bra betyg. MEN att det är helg är ändå inget en gråter över jag har ätit frukost med godisefterrätt (det enda rätta på helgmornar) med min kärbo och den här helgen ska vi gå på marknader (här är beatas tips!!) och kanske baka en pepparkaka eller två. puss ha det fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • HEJ! Eftersom det snart är julafton, letar jag efter asbra girlpower böcker att önska mig! Allt från självbiografier till fashion, allt funkar bara det kan få ett trött tonårshjärta att bli lite peppigare 🙂
  så HIT ME UP med dina bästa tips!!! tack <3

  Erica 2015-12-06 18:36:37
  Svara
 • Vad fint med paketen! Känner så väl igen den där rastlösa känslan som liksom blir handlingsförlamande.

  Agnes 2015-12-06 16:34:25 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Haha xakt sådär att en blir helt handlingsförlamad när en tänker på allt en kan göra blir jag med. Brukar sluta med att jag inte gör någonting av det jag tänker att jag vill göra, eller gör någonting av det lite halvdant men blir stressad för att jag vill göra det andra också. Mkt frustrerande!!!

  Em 2015-12-05 13:02:34 http://chipstillfrukost.blogg.se
  Svara
 • Vill med bo i sthlm ju, känns som allting roligt händer där. Här är det dött…

  Daniella i Edinburgh 2015-12-05 12:19:39 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Fint med en gemensam adventskalender! Supersnyggt med de utklippta siffrorna också tycker jag, skulle vara roligt att göra något liknande på de vanliga julklapparna i år!

  Klara 2015-12-05 10:50:21 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!