Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

när johan bjöd mig på en fin lunch för att jag heter elisabeth i andranamn

johanhjördis södermalmhjördis södermalm
i torsdags hade jag namnsdag (elisabeth) och när det regnade och våra inspelningsplaner blev inställda och utbytta mot hemifrånjobb kunde jag hänga lite med joran som också jobbade hemma. han ville bjuda mig på lyxlunch på hjördis som fir så himla cute. lagom långt att gå en regnig dag (tio meter hehe) och så gott! hjördis lunch kostar mycket (110 kronor) men har alltid påhittigt vegetariskt alternativ + god salladsbuffé och kaffe och kaka på maten. i torsdags var det gnocchi med getostsås svamp och körvel. MHM!

i dag är det fredag! JA! jag ska ha presentation av våra filmer studiebesök på ett filproduktionsbolag och sen klassfest. fredagspepp! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  (Detta har inget med ditt inlägg att göra), men jag tycker du syr så himla fina klänningar! Och undrar om du kunde göra ett inlägg med typ text, bilder eller videoklipp och visa hur du gör och vilket mönster du följer. Skulle jätte jätte gärna vilja göra något likadant men har inte hittat nåt fint mönster. Men dina klänningar är precis såna jag skulle vilja sy, enkla och fina! T.ex den du gjorde av tyget som lämnade över av arbetsstolen. Förstår om ditt mönster är typ som ett hemligt recept men skulle även bli så glad om du delade med dig av dem.

  Jannika 2015-11-28 23:12:44
  Svara
  • Svar på Jannikas kommentar.

   hej jannika! jag har skrivit i mitt inlägg ”om när jag syr” (http://sara.metromode.se/2014/04/23/2014_april_nar-jag-syr/) lite tips om hur dte går till men absolut någon gång kan jag göra en steg för steg. mönstret som jag använder och nämner i det inlägget dock är så enkelt och instruktion kommer ju med så det klarar du absolut av på egen hand också. testa! kram

   Sara Edström 2015-11-29 23:49:32
   Svara
 • Hejsvejs! Nästa helg blir det födelsedagsfirande i vår kära huvudstad och jag skulle behöva tips på mysiga restauranger kring Vasastan i första hand, men även i andra delar av Stockholm. Tips mottages med enorm tacksamhet! Kram Linn.

  Linn 2015-11-28 11:03:25
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   hej linn! jag har en lite guide jag gjorde förut här: http://sara.metromode.se/2015/01/04/2015_january_restauranger-och-kafeer-i-stockholm/

   Sara Edström 2015-11-29 23:50:47
   Svara
 • men vad fint av han! hoppas din fredag varit kalas 🙂

  ISA 2015-11-27 23:31:46 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • åh gnocchi så himla gott! då är vi två som heter elisabeth i andranamn – grattis till oss!

  hanna 2015-11-27 09:21:55 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • ha en fin fredag! Gud vill verkligen se er film verkar bli så bra ju! så jävla duktig du är sara!

  beata 2015-11-27 08:40:57 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
  • Svar på beatas kommentar.

   tack bea du är så snäll! jag ska visa den sen när kunden har släppt den vi ska nog fram och tillbaka några gånger till i feedbacken först.

   Sara Edström 2015-11-29 23:51:38
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!