söndagssammanfattning IX

hej! i dag blir det en snabb söndagssammanfattning utan lista med anledning av kom precis hem från skolan (obs klockan är alltså 00.14 en söndag/eller måndag nu då). har spenderat hela dagen där och jobbat med sofia och det var så kul och gick så bra hela dagen. på torsdag har vi slutpresentation och nu komer varje dag fram tills dess ungefär vara såhär innan tre dagar av helt ledigt.

det är några saker jag gjort den här veckan som jag aldrig gjort förut t ex varit i göteborg bara över en dag. druckit öl och ätit middag med sofia och hennes pappa samt glömt min telefon och min plånbok på en restaurang. allt slutade gott.

den har varit så mycket hit och dit och överallt men allt som allt mycket fint. 4/5 lätt. och även om vi inte går igenom den traditionsenliga listan så kan vi titta på telefonbilder som vanligt:

Processed with VSCOcam with f2 presetsofian i måndags morse efter att vi kört spinning. ”ha en lattjo dag” fick vi hälsningen av ikea på väg till skolan från friskis. en lattjo hel vecka har väl vi haft!! (sofia kallas lattjo och vi har hängt med varandra ca 24/7 denna vecka slutspurt i en kurs och vi är i samma grupp.)

Processed with VSCOcam with f2 presetpå förmiddagen fick  vi äta de här goa kladdkakemuffinsen med daim som evelina gjort. BÄSTA projekt/produktions-ledarna en kan ha hon och gustaf.

Processed with VSCOcam with f2 presetpå eftermiddagen jobbade vi från ett café på djurgården och vid femsnåret när vi skulle gå hemåt var det såhär fint.

Processed with VSCOcam with f2 preset och såhär. wow.

Processed with VSCOcam with f2 preseten frukost en dag med tända ljus. det är den årstiden nu. jag hade mina halvfärgade strumpbyxor som jag inte haft på år och dar. en ser när det var längesen en tvättade och strumpisarna tagit slut.

Processed with VSCOcam with a6 preseti tisdags fyllde gustaf år och då köpte vi vaniljbullar på le violon dingue (= det bästa bageriet) till fika för att fira.

Processed with VSCOcam with a6 presetoch jag såg ett fint träd efter skolan

Processed with VSCOcam with f2 presetinnan jag och jorp gick hit till nordiska museet och fick bubbel och se på allmogemöbler ju.

Processed with VSCOcam with a6 preseti onsdags hade vi möte med några från unicef som är kund i förpackningskursen. vi kom fram till koncept att fortsätta med och fick massa bra feedback så efter det var vi så pepp. och vad den här bilden har med det att göra är att det är från deras innergård hehe.

Processed with VSCOcam with g3 presetfirade med pizzaonsdag på tidigare nämnda ägiga bageri.

Processed with VSCOcam with a6 presetsen jobbade vi på htl på eftermiddagen.

Processed with VSCOcam with f2 preset06.06 morgonen därpå gick tåget från centralen. jag och lattj hade naturligtvis knytismatsäck. jag kirrade kaffe och mackor och hon smoothie och ägg. tipptoppfrulle.

Processed with VSCOcam with a6 presetsen sov vi hela vägen till göteborg.

Processed with VSCOcam with c1 presetvi var där över dagen med ungefär halva klassen. först på studiebesök på göteborgtryckeriet (så bra!!!) och sen på scanpack förpackningsmässa.

Processed with VSCOcam with a6 presetmässan var sådär men en fick gratis öl och godis och sen gick vi ut och åt vegansk kebab på kelly’s och var med på quiz innan vi åkte hem till stockholm igen. jag och sofia satt och jobbade hela vägen och tillbaka i stockholm var vi vid midnatt. världens längsta dag.

Processed with VSCOcam with b5 presethär är en bild på mig och min kärbo johan ungefär vid den typen av tillfällen jag träffat honom den här veckan. tandborstningstiden.

Processed with VSCOcam with a6 preseti fredags blev jag och sofia bjudna på middag av hennes pappa som var på besök från malmö. sen gick vi till pet sounds och drack öl. så himla fint!!

Processed with VSCOcam with f2 presetjag och jora gjorde klassisk hemma hos oss helgfrukost på lördagen. mangon på vår ica är helt crazy nu ni ser ju våra skålar och det var minst dubbelt på mycket kvar. av en och samma mango!!! galet och svingod.

Processed with VSCOcam with f2 presetoch så i går gick jag och alexandra på museum. först olafur på moderna (så fantastisk bra utställning se den om ni har chansen!)

Processed with VSCOcam with f2 presetoch sen rodin på konstakademin (också tips för det är gratis innan du är 26 år).

fjuuu det var denna veckas telefonbilder vill ni se några till så följ mig på insta. jag heter cupidbow. nu ska jag sova och peppa ny vecka puss ha det fint!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!