en disig morgon & ett fint ramenställe på söder

dimma vid slussen sofia vid slusseni går morse promenerade jag och sofian till skolan och kunde inte låta bli och stanna och fota utsikten vid slussen. så fantastiskt fint var det och det kände smått magiskt när det var morgontyst och alla stannade och tittade och en gatumusikant spelade trumpet. vilken dimvecka det varit.

forsbergs och form us with love forsbergs och form us with love forsbergs och form us with loveefter skolan gick vi och tog några öl med vår grupp i förpackningsdesign. alltså vill inte jinxa något nu men vilken himla bra grupp vi har! vi jobbar på en brief vi fått av unicef och är ihopsatta i team med studenter från projekt/produktionsledarklassen. jag och sofia är alltså designers i vår grupp och evelina och gustaf våra PL:s. har så himla kul kan inte minnas när jag skrattat så mycket som jag gjort den här veckan. vi spelade galenpanna och hängde och pratade med evelinas kompisar som kom förbi. sen sa vi hejdå till evelina som skulle äta middag och gick till st erikplan och form us with love där forbergs designelever hade gjort grejer i 3D-printer. vi drack gratisöl och kollade på allt.

mobilspelett ex det här mobilabstinerande spelet en tjej hade gjort och som jag till slut överlistade sofia på.

ai ramensen sa vi hejdå till gustaf vid slussen och begav oss hemåt där johan var. promenerade ett kvarter bort för att testa nyöppnade ai ramen! på erstagatan 22 ligger det. men obs det går inte att boka bord och är ganska litet så det är värt att tänka på om ni är ett större sällskap.

johan och sofiamitt perfekta middagssällis.

ai ramenför 125 kr får du en stor skål vegansk ramen med tofu och svamp och för en tjuga till ett picklat ägg i också. så himla himla gott var det. verkligen supertips!

ai ramenjohan tog en med fläsk som också var en tia. ai’s ramennudlar är tydligen också därgjorda. gå dit!!

höstträdvi drack japansk öl och sen gick vi hem och spelade mario kart på nintendo sextiofyra. sån toppenfredag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!