söndagssammanfattning VI

hej här kommer en supersnabb söndagssammanfattning pga kan nästan inte slita mig från johans pussvänliga läppar efter fyra dagar isär. hoppas ni hade en fin helg min var amazing. grejer och telefonbilder från veckan kommer här lastat:

ilcaffeupptäckte il caffé på drottninggatan där jag satt och jobbade en eftermiddag/kväll. gemytligt skulle jag säga.

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
lyckades få ihop ett arbetsslut och presentation till strategisk design-kursen! hurra! vilken himla pärs det varit. sen har jag även gått på bio med jora och teater med halva bokklubben druckit kaffe med madden och ali och matt samt haft en svinbra kväll med sophien. redigerat och skickat bilder från min farbrors bröllop fått saker gjort.

the martianjag och johan fick gå på förhandsvisning av the martian i måndags och salongen på grand matchar ju innehållet i film. alltså har blivit så himla fascinerad av rymden sen en fick se foto på pluto. + tyckte om filmen.

som inte var planerat: 
efter att vi firat presentationerna med bubbel på ölhak (knäpp kombo) i fredags så ringde mamma mig och sa att hon och pappa åt middag på berns och så bjöd de med mig. så det var oplanerat och himla fint att se dem. sen åt vi lunch dagen efter också. så bra häng den här helgen. <3 och sen tråkigare saker: försov mig TVÅ gånger och på de sämsta möjliga dagarna (alltså ett när en ska samlas vid en buss för en resa på fyra timmar och en inför kundpresentation fy tusan vad hemskt det var). så trött.

tröttasofia och marcus i tisdags på bussen till grums. så trötta och fina. <3 och världen var magiskt dimmig första timmarna på bussresan.

och något nytt jag gjorde:
stått ensam på scenen i aulan på berghs och presenterat ett arbete jag gjort själv för kund. jag har besökt en pappersfabrik i grums inte varje dag det sker direkt.

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 presetpå studiebesöket på papperbruket (i samband med vår kurs i förpackningsdesign) så gick det att hitta massa gamla handmålade skyltar och skorstenar med vattenånga rykande ur sig. vi gick runt på området i hjälmar och varningsvästar såg så himla roligt ut. 

ett tips från veckan:
liv strömqvist tänker på dig på dramaten! såg den i dag med halva min bokklubb och den var SÅ bra.

lattjosofia när vi fått briefen i förpackningskursen och årets kund är unicef vilket känns himla bra. vi försökte vara innovativa och gjorde nyckelband till örhängen vet inte om det blir vg.

godaste maten jag lagade:
måste varit en gräddig pasta med svamp och soltorkade tomater och spenat ty jag tror faktiskt det var det enda jag lagade hehe. så mkt matlådor har inte hunnit laga mat denna vecka.

steinsland berlinerpå vår gata när jag skulle åka till jobbet i onsdags. 

bästa jag lärt mig:
att det finns katter som *är gjorda* för att vara inomhuskatter???? mvh kattdreamer seeing dream maybe coming true

lollobörjat läsa vår bokklubbsbok som denna månad är lollo

söderhus jag blev lugn av när jag tog en kvarts promenadspaus i torsdags för att komma bort från skärmen.

en gör sitt bästaoch visdomsord från johan när jag höll på att falla isär nästan. nu sitter den alltid här och påminner mig. en gör sitt bästa men behöver inte vara bäst.

veckans aj:
den mentala väggen blocken när det är timmar till deadline och jag har massvis kvar att göra och det är natt och jag måste sova men måste vara vaken samtidigt. blev lite orolig för lilla hjärtat där. eller när jag tappade en kartong fylld med papper på jobbet i onsdags natt och trodde jag skulle förblöda på underarmen som jag rev upp (obs gick bra)

Processed with VSCOcam with a6 presetmadden och ali på kaffeverket i går. 

veckans känsla:
den där känslan när en är nyvaken jättepigg pga försoven och har hjärtklappning huvudvärk och kallsvettas samtidigt. känns som jag haft den hela veckan.

favvopersonoch jag och sof i går när vi hade en asbra kväll tillsammans hon och jag.

betyg på vecka:
den här veckan får fan 5/5 trots panik pga jag klarade det och sen fick jag LEDIG helg och omgiven av så många underbara människor. så tacksam är jag. ja. nu ska jag och johan äta ben & jerry’s cinnamon bun pga kanelbullens dag!! japp jag föll för all deras himla facebookreklam haha. pusskram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Det är så kul att läsa om vad du gör om dagarna och se alla fina bilder! En fråga; vad är det du jobbar med vid sidan av studierna? 🙂

    Malin A 2015-10-07 22:05:57
    Svara
    • Svar på Malin As kommentar.

      vad roligt att höra! förutom att jag jobbar med denna blogg och får betalt per läsare så jobbar jag natt en dag i veckan på ett ekonomiföretag med deras drift. skriver ut fakturor och andra försändelser och sorterar papper-ish.

      Sara Edström 2015-10-08 09:22:47
      Svara
  • Det är så fint att vi får följa dig i din vardag, Sara. Tycker så mycket om din blogg för övrigt! Och ja, en behöver inte vara bäst (försöker förstår det själv med). Yep, det finns innekatter! Här är min: https://cdn2.blovcdn.com/bloglovin/dea603b9935ba805ac53a319e64b4766908ebe3a/g/aHR0cCUzQSUyRiUyRjEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLWhPTnBLSkNGM0FVJTJGVkdlTUtlNU9LWkklMkZBQUFBQUFBQUMtQSUyRmNnWFZJSF9jMUY4JTJGczE2MDAlMkZEU0NfMDA1Mi5qcGc= Han heter Tintin och är en ragdoll. kram!

    hanna 2015-10-06 09:45:08 http://ackribi.blogspot.se
    Svara
  • Alltså har följt dig så länge och love you even more pga du e catlover??!!
    Jag har två inomhuskatter, de är de bästa ever, inte ens ett år gamla och de är uppfödda för att vara innekatter. De har så pass lång päls och sånt närhetsbehov av människor att de ej är skapta för utomhusvärlden. Plus så vackra med sina blåa ögon?
    De är heliga birmor båda två (bröder) och gosigaste någonsin. *crazy catlady*
    Kramkram

    Lili 2015-10-05 22:49:13 http://Instagram.com/liligustafsson
    Svara
    • Svar på Lilis kommentar.

      haha men åh vad fint! ja! johan har haft katter förut men är så kluven pga känns så tarvligt om vi är ute och flänger mycket och katten får vara själv liksom. men vi överväger det verkligen 4 realz nu. <3 kollade på din insta och gud vad söta era kissar e. kramiz!

      Sara Edström 2015-10-06 23:25:47
      Svara
  • Berätta mer om dessa katter som är gjorda för att vara innekatter! Omedelbart!!

    cajsa 2015-10-05 22:14:49
    Svara
    • Svar på cajsas kommentar.

      vår nya bokklubbsmedlem har en brittiskt korthår som tydligen hyperventilerar av att gå ut även i koppel pga alla intryck </3 de är tydligen eminenta som innekatter just den rasen!

      Sara Edström 2015-10-06 23:27:17
      Svara
  • Angående din kattdröm! Jag har två ragdolls som bara får vara inne! Ragdolls är en innekatt och skulle inte klara sig om en släppte ut dem på egen hand. Dock är de dyra eftersom att det är en raskatt :/

    Emelie 2015-10-05 14:48:16 http://juniflickan.blogg.se
    Svara
  • Gillar dina söndagssammanfattningar så mycket! 🙂

    kaneli 2015-10-05 14:37:46 http://spicegirl.ratata.fi
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!