Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett par blåjeans & en manchesterjacka

söndagi lördags efter att jag var klar i solna gick jag och kollade på stadsmissionen och hittade två plagg att bli kär i. provade och så satt de som smäcken. redan dagen efter invigde jag både jacka och byxor för att jag inte kunde låta bli = den bästa sortens nya plagg. egentligen enda sortens nya plagg en borde köpa tycker jag! byxorna är perfekt i längd perfekt i bredd och kostade 32 kronor på stadsmissionen. t-shirten är gammal från urban outfitters men jag har sett liknande på monkis hemsida!

söndagdet andra fyndet var jackan i grov manchester som kostade åttio spänn. så bra att jag nu har en egen svart jacka och inte behöver sno johans hela tiden.  söndagde svarta skorna är bara helsvarta converse och solglasögonen är skeva och med avskavd färg efter fyra år av diverse äventyr men från ray ban.  söndagoch dagens väska var min aik-tygkasse för en måste visa var en står när en promenerar runt på söder en derbydag. aik förlorade dock mot bajen supportersara till trots. </3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • herre va snyggt!! så cool äru.

  Ida 2015-10-12 19:11:22
  Svara
 • Vilka jäkla fina fynd! Byxorna är magiska!!!

  Lisen 2015-10-06 13:34:53 http://www.absoutlisen.se
  Svara
 • Wow wow sååå fina byxor. Och jackan med!!! Kap! Puss tack för asbra blogg som jag älskar

  Fia 2015-10-02 18:44:39
  Svara
 • Så snyggt, allting!!

  Mirre 2015-10-02 10:07:26 http://www.medeia.webblogg.se
  Svara
 • så så så fina byxor! helt perfekt färg och modell *emoji med hjärt-ögon*. ett par sånä här byxor ska jag också sy eller införskaffa, det finns ju många i den stilen i butikerna nu. just därför känns det ju helt knäppt att du fick betala så lite, men grattis till sjukt bra kap!

  josefine 2015-10-01 12:38:48 http://www.withheartshapedbruises.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!