Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

la la la la love

johan

för få måndagar i den här bloggens historia har vi kunnat titta på en johan iklädd kostym och virkad fluga som blåser bubblor. det var ganska mycket det. ha en fin måndag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • virkad fluga <3 !

  Julia 2015-09-29 21:41:51 http://theglassberg.blogspot.fi/
  Svara
 • assåååå

  Emma 2015-09-29 15:47:03
  Svara
 • Vet du att det som först fick mig att kolla in din blogg (efter att niotillfem tipsat om den) var din snygga kille. Hehe. (Sorry?) Tyckte han påminde om Ian Curtis och du tog så fina/mysiga bilder på honom och skrev så fint om er kärlek och åh vad jag ville ha nåt som er tillsammans med nån.. Men no worries, nu är jag en superfin killes lyckliga flickvän + har alltid tyckt att du och Johan måste vara tillsammans 4everz för ni är så himla perfekta och gulliga tillsammans. Och medan jag ändå lovebombar måste jag säga att du har bästa bloggen. Du känns så okonstlad och opretto fastän du är så finurlig och gör så finurliga grejer. Tycker detta är ett himla fint ställe att få kika in på<3

  Karolina 2015-09-28 20:55:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!