Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min givna klädsel i söndags

5såhär såg jag ut i söndags. i en skjortklänning från monki som jag fått av floran och som jag älskar och en skjorta till ovanpå med lite bomberkrage men a-linje från COS. det enda av det jag bar som jag själv köpt slog det mig nu. för skorna de fick jag av sophie då de var fel storlek för henne (men de är second hand från början).

4 och sminket var också second hand eller ja i varje fall från kvällen innan

6och tygpåsen som nästan går av är minst 7 år gammal från V&A. en present från min mammas vän när de bodde i london. använde den massa i högstadiet och så nu hittade jag den längst ner i min *saker att laga*-låda. kanske bara provisoriskt lagade den pga vart exalterad men det ska få ett ordentligt fix (har en stor reva i sig) en annan gång. hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!