Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en söndagsmorgon och en måndagsmorgon

1 2 3 7 8 11 12 13

i går morse: äta lyxig frukost med pocherade ägg potatisrosti och bruleead grapefrukt på greasy spoon. promenera och hitta nya snår i krispig höstluft och gassande sol och trampa på svampar fota blad för att de är *fina* plocka några ekollon för att plantera och andas en liten stund. lite höstidyll komprimerat till ungefär en halvtimme.

i dag morse: det är måndag igen. den här veckan kommer bli helt knäppt intensiv med skoldagar 9-16 stort arbete som ska in på torsdag kväll och som måste göras på kvällarna och nätterna. och så planering inför i helgen när jag ska vara med på solna centrums hållbarhetsdagar och sy om loppisplagg! på fredag eftermiddag och lördag förmiddag kommer jag vara i solna centrum sy om gamla plagg till nya och visa gamla grejer jag sytt/sytt om och inspirera till att en kanske inte bara måste köpa nytt! vad roligt det vore om någon av er kom och sa hej.

och sen slutligen vill jag bara fortsätta prata om er och säga puss love kärlek på att ni är så himla snälla och rara och fina. <3 ha nu en fin måndag. heja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • vilka tider exakt? I Solna alltså 🙂

  Melissa 2015-09-21 23:28:47
  Svara
 • sjukt intressant söndagsfrukost! nästan det jag åt.. ehhe 😉
  ha en fin vecka nu och glöm inte andas! puss!

  ISA 2015-09-21 19:27:21 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Upptäckte ju dig precis, men okej då, du är så rar och fin själv ju.

  Ella 2015-09-21 14:55:36
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!