Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

frukost på lerryn’s/sista morgonen i london.

frukost på lerrynssista morgonen i london var det regn regn regn som avskedstårar ungefär. jag och johan tog bussen satt högst upp längst fram bland körsbärsgrenarna. frukost på lerrynsvi åkte till peckham och lerryns och slog oss ned vid det stora runda bordet vid fönstret  frukost på lerrynsbeställde kaffe frukost på lerrynsoch läste tidning blandat med prat.  frukost på lerrynsefter ett tag kom ebba + linneafrukost på lerrynsoch erika! vi beställde frukost och erika tog en toast med marmite smält ost stekt ägg och avokado vid sidan om. frukost på lerrynsjag tog pannkakor med sirap och banan och adderade halloumi (obs halloumi på pannkakor är en winner).  och pannkakorna var SÅÅÅ goda. på riktigt går ni till lerryn’s någon gång så ta dem. fluffiga och nästan som en hybrid mellan pannkaka och scones på någe vänster. så goda. frukost på lerrynslinnea tog en macka som inte heller såg så dum ut.   frukost på lerrynspå kvällarna kan en dricka drinkar på lerryn’s också (bara på sommaren tror jag) så det tycker jag också ni ska testa om ni är i krokarna. frukost på lerrynsfina lilla gängetfrukost på lerrynsfick lite gråt i ögat nu när jag gjorde det här inlägget. </3 de är bra och jag saknar dem.frukost på lerrynshejdå.frukost på lerrynssen gick linnea till jobbet jag och johan skulle hem och packa ihop det sista och sen var det hejdå peckham vi ses inte igen på ett tag. eftermiddagen spenderades med en kaffe med sofia marcus och daniel innan vi åkte till heathrow och hem hem hem. och så var det hejdå london tack för att jag fick lära känna dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ser redigt gott ut! men fy så svårt jag har för sista-gången-grejer. fick lite ont i hjärtat av detta ju </3

  ISA 2015-07-31 19:23:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • hej sara! hade det gått att få lite londontips av dig? typ bra område att bo på hotell osv? jag och en vän ska eventuellt till london i höst på en weekend bara, båda har varit där innan så vi måste inte nödvändigtvis se sevärdheterna. kram!

  fanny 2015-07-31 15:47:32 http://m1stymountains.blogspot.se/
  Svara
  • Svar på fannys kommentar.

   hej fanny! om jag vore ni skulle jag leta efter en lägenhet att hyra på airbnb, kanske i östra london där det är *lite hippt*. typ shoreditch, dalston eller hackney. det är fint kring broadway market och finns massa ställen att äta och hänga i typ shoreditch. puss och kram

   Sara Edström 2015-08-01 11:13:22
   Svara
 • <3<3<3 ses på way out fest! öl!

  Erika 2015-07-31 12:21:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!