Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

brev från landet

bäckhallon

hej från johans halvt fungerande delade mobila nätverk. vi är på landet. på sågaretorp i småland. vi kom i söndags till skogen hallonen blåbärna kantarellerna och föräldrarna och åker hem igen i morgon innan vi far vidare till italien och alexandra tidigt på torsdag morgon.

tills dess: äter mammas specialmacka till frukost och spelar kortspel och dricker rödvin med henne och pappa på kvällen. badar sover springer äter är i samma fläta. läser går igenom alla loppisar och går i skogen och bastar och syr när det regnar.

och på morgonen när vi sprungit i traktorspåren på stigarna på grusvägarna och det luktar varma och överblommade blommor och solhud och vi inte behöver sluta springa och börja gå för våra ben bara fortsätter. kanske är det skogen men förmodligen är det lugnet du behöver inte springa fort för det spelar ingen roll när du kommer fram.

trivs så bra bara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • såg denna nyss på tradera och tänkte genast på dig! http://gamla.tradera.com/item/162402/235694705/ny-marimekko-h-m-body-vintage-retro-hm-trend-50-tal-60-tal-pinup-mod-pop-

  elise 2015-07-22 16:50:28 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Hei! Jeg bare lurte på hvordan redigeringsprogram bruker du til instagram? Det ser ut som du bruker VSCOCAM, men jeg bare lurte på hvilket filter og lysinstillinger du pleier å bruke? Har fulgt deg en stund på instagram, og du tar nydelige bilder uten at det virker for tilgjort. Det ser så naturlig ut.
  Jeg leser i tillegg bloggen din og er virkelig flink med bilder:-)
  Else, Norge

  else 2015-07-21 23:58:35
  Svara
  • Svar på elses kommentar.

   hej! japp jag använder vscocam. tar olika filter varje gång men jag brukar inte dra upp filtret till max utan dra ned det lite det är kanske det som gör ”naturligheten” som du säger? och sen anpassar andra inställningar i bilden t ex ljusstyrkan och kontrasten och värmen. har inget recept som jag alltid använder utan testar mig fram lite. hoppas det hjälpte lite. tack för smicker elsa! <3

   Sara Edström 2015-07-29 11:12:34
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!