Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hejdå rye hill park

heliumballongförra torsdagen var min sista kväll på rye hill park det vill säga huset på kullen på gränsen mellan nunhead och peckham som har varit hemma i sex veckor.  det hängde en heliumballong i trappenebba bladhsom den här spexaren med matförpackning på huvudet hade fått med sig hem efter en utekväll. ebba och erika hade köpt ungefär en miljon ingredienser och börjat fixa när jag gick hem från jobbet.  spring rollsdet skulle bli spring rolls och vi hade gurka spenat koriander avokado morot vårlök chili marinerad tofu äpple och risnudlar att fylla med.  jordnötssåsoch erika gjorde en dippsås på jordnötssmör lime soja chili ingefära och koriander tror jag. och en skvätt sojamjölk till min och ebbas förfasan hehe   spring rollsgenomskinlig mat känns futuristiskt. som futuristiska tacos. erica lindbergerica var med också! hon skulle åka till sverige och sen grekland dagen efter på semester. lylligt.  ebba bladhlurig ebba.  erika ingelssonerika blir instagramad av erica. sen åt vi glass och drack kaffe och jag packade ihop mina grejer i en miljon tygpåsar och sa hejdå till huset! egentligen inte så dramatiskt avsked för senast i går hängde jag där igen hehe. men ändå: hejdå peckham/nunhead hej lewisham!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che