Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tips på fint café i london.

i lördags visade ebba och erika mig ett av sina gamla stammisfik från när de bodde i london. pacific social club i hackney! här kan du äta drömmig brunch. pacificsociallondon4det finns t ex grillad grapefrukt med kanelyoghurtpacificsociallondon1 och avokadotaost. som ebba tog.pacificsociallondon2 om en vill så kan en vara wild and crazy och ta en banan och passionsfruktstoast som erika gjorde.
pacificsociallondon9jag tog en toast med gouda och paprikapulver (eller kanske snarare ost med lite toast) pga fick tips att det var en bra bakismacka. det var det också.pacificsociallondon3och den piffigaste granolan jag sett. allt smakade prima kan jag lova det vet jag ty vi åt av varandras udda porslin (obs mitt bästa på café). pacificsociallondon8det finns mycket att välja på och humana priser. <– roligt uttryck slog det mig nu.pacificsociallondon5och personalen är finfin och lokalen mysig.  vi var där på eftermiddagen så vi fick bord jättelätt och på en gång men ebba och erika sa att det kan vara mycket mer busy på förmiddagar. pacificsociallondon6pacificsociallondon7 hit borde ni gå om ni är i närheten. det ligger på i 8 clarence road i hackney. tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag ska till London om två veckor och skulle gärna ta emot tips från dig på saker man definitivt inte får missa. Har varit i London förut och bockat av det mesta turistiga. Vore schysst med bra tips från någon som har bott där lite. Min kille fyller även år när vi är där och försöker hitta någon bra restaurang att fira honom på. Alla har tipsat om sushisamba men de är fullbokade.

  Erika 2015-06-18 09:40:22
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   hej erika! förlåt världssegt svar och du är säkert inte kvar än. vet inte var ni ska bo jag har ju mest hängt i södra delarna. ska göra en lista med tips så kanske något passar till nästa gång i varje fall!

   Sara Edström 2015-07-08 08:52:00
   Svara
 • men asså, HUR spännande kombos!? super för en som mig som borde gå outside the box lite.

  ISA 2015-06-17 19:14:49 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Ser perfekt ut!

  Synnøve 2015-06-17 11:40:23 http://itadakimat.com
  Svara
 • Den grillade grapen såg ju ut som heaven. Det vill jag prova göra hemma! Vi grillar apelsin ibland, och det är så så så gott.

  Klara 2015-06-17 11:35:46 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Åh, vill gå dit och äta brunch innan jobbet på lördag :3

  Dani 2015-06-17 11:05:51 http://Vapenbroder.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!