Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sommarmat en söndagskväll

2förra söndagen var linnea och elsas vänner signe och olivia på besök och deras sista kväll hade vi grillpicknick i trädgården. 1halloumi aubergine paprika och zucchini grillade vi. 3signe!  6elsa var snygg + grillmaster. 5vi åt med en sallad på bladspenat bulgur tomat rödlök och fetaost + tahinisås. tahinisås är helt enkelt yoghurt blandat med tahini salt och peppar. väldigt smakligt.  7signe och linnea 8olivia och signe 9kolla vilken söt trädgårdskatt vi har.  10den satt och tittade på hela tiden medans vi åt.  11 så när solen mer var rosa bitar bakom träden än gula strimmor i ansiktet gick vi in och det var den lilla söndagskvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!