Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i know the smell but these hands are new

exhibitionnewcross2i torsdags förra veckan var det sommarklimat och jag promenerade till news cross efter jobbet. där fanns en mkt välklädd elsaexhibitionnewcross3linnea och efter ett liten stund även ellen! alla mina flatmates samlade vad fint va. anledningen till att vi var där var att linnea och elsa hade styrt en utställning med sin vännerexhibitionnewcross4linnea placerade ut glitterstjärnor på alla  som ville (och inte ville) t ex elsanexhibitionnewcross5linnean! exhibitionnewcross1lokalen hade de fyllt med små installationer. t ex kollage i taketexhibitionnewcross6och en massa ord i påsar och på golvet i trådar från taket exhibitionnewcross7elsas modell av gips och nylonstrumporexhibitionnewcross8och det fanns guld. exhibitionnewcross9elsa och linnea. exhibitionnewcross24efter en stund kom signe och olivia som var på besök från sverige i helgen. här är signe.exhibitionnewcross23alla var utomhus och drack öl för det var så varmt exhibitionnewcross25olivia exhibitionnewcross12blyertsteckning. exhibitionnewcross13och linneas finfina serie.exhibitionnewcross20vi såg ett performance och här är resternaexhibitionnewcross14sen drack vi öl på trottoaren. exhibitionnewcross15nedan följer en bildserie på ellen pga hon är så fin.  exhibitionnewcross16 exhibitionnewcross17 exhibitionnewcross18och lik drew barrymore visst?! vi kom på det nu när vi pratade om charlies angels över frukosten.  exhibitionnewcross19elsa och linneas kompis nina. vi satt och drack ett par öl till och sen stängde utställningen och vi gick hem. exhibitionnewcross22gick förbi den här gulliga på vägen till bussen. det var fortfarande ljummet och jag gick utan jacka (dock inte egenvalt den hade blivit stulen. so sad.). och det var den fina torsdagskvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che